TEKNOLOJİ

Cybertruck Tasarımından Esinlenilen 15.000 Dolarlık CyberPhone

Akıllı telefonlar dikdörtgen tasarım anlayışını benimsedikten sonra her telefon aşağı yukarı aynı şekilde gözüküyor. Hepsi hafif yuvarlatılmış köşelere, dikdörtgen ve değişken boyutlara, metal ve cam yapım malzemelerine sahip. Lüks telefon üreticisi Caviar, Tesla CyberTruck tasarımından esinlenerek “CyberPhone” isimli bir iPhone akıllı telefon üretti.

Rus merkezli lüks telefon üreticisi genel olarak modifiye edilmiş iPhone’lar yapıyor. Şirket telefon üzerinde değişiklikler yaparken altın ve titanyum gibi lüks malzemeler kullanıyor. Caviar, telefonlarındaki karmaşık modifikasyonlar ve inanılmaz derecede yüksek fiyat etiketleri ile tanınıyor.

İnternetin sevilen milyarderi Elon Musk, Tesla’nın yeni fütüristik kamyoneti Cybertruck’ı Los Angelas’ta tanıtmıştı. Bu tanıtımda kamyonetin dayanıklı camının kırılması bayağı bir olay olmuştu ve Twitter’da oldukça uzun süre tartışılmıştı. Bunun yanında değişik tasarımı da oldukça ilgi çekmiş, kimi insanlar beğenirken kimileri ise hoş bulmamıştı.

Caviar, bu tasarımı kesinlikle beğenmiş görünüyor. Şirket bu tasarımı o kadar çok sevmiş ki, Cybertruck’ın bu tasarımından ilham alarak iPhone 11 Pro modelini modifiye ettiler. Bu değiştirilmiş tasarımlı iPhone 11 Pro’ya “CyberPhone” ismini uygun görmüşler.

CyberPhone

iPhone 11 Pro’nun özelliklerini az çok biliyorsunuzdur zaten, eğer bilmiyorsanız buraya tıklayarak sitemizdeki inceleme yazısına bakabilirsiniz. Bu yüzden CyberPhone’un teknik özelliklerinden ziyade tasarımsal detaylarından bahsedeceğiz.

Caviar, iPhone 11 Pro’yu süslü bir kabuk ile sarıp sarmaladı.Bu kabuk tasarımı telefonu ilginç kılan ve ilgi çeken satış stratejisinin bir planı gibi duruyor. Telefonun dış tasarımı titanyum madde ile değiştirilmiştir. Bu titanyum kabuk, iPhone’un arka panelini, yanlarını ve ön tarafını kaplıyor. Bu sayede, cihazın darbelere karşı korumada olmasını sağlamış oluyor.

Titanyum panel ekranı korur ve telefonu kullanmak istediğinizde katlanır. Bu katlanan panel, cihaz için alt bölümde bir stand olarak kullanılabilir böylece telefon dikey olarak düz bir zemin üzerinde ayakta durabilir. Tüm kasa, tıpkı Cybertruck’un tasarımı gibi keskin kenarlardan ve karmaşık geometrik çizgilerden oluşuyor. Ekranı ortaya çıkarmak için katladığınız zaman bir kamyonete bile benziyor.

İnanılmaz Yüksek Fiyat

Şimdi sıra geldi fiyat konusuna. CyberPhone’un başlangıç fiyatı tam tamına 15.860 Dolar. Ne kadar çılgınca değil mi? Bu sadece baz model, yani en düşük depolama kapasitesine sahip olan model. Daha yüksek miktarda bir ödeme yaparak 512 GB depolama seçenekli iPhone 11 Pro Max de alabilirsiniz.

Peki, Tesla Cybertruck tasarımından esinlenilmiş CyberPhone hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok paranız olsaydı bir tane satın almak ister miydiniz? Yorumlarda bize bildirin.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir