TEKNOLOJİ

Huawei P40 Serisi Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyatlar

Huawei’nin geçtiğimiz ay tanıttığı Huawei P40 serisi akıllı telefonlar Türkiye’de satışa sunuldu. Bu seri dört modelden oluşuyor. Bu modeller P40, P40 Pro ve P40 Pro Plus olarak isimlendiriliyor. Bu cihazların yanında bir P40 Lite modeli karşımıza çıkıyor. Huawei’nin amiral gemisi modelleri özellikle kamera konusunda çok büyük yenilikler getiriyor ve harika fotoğraflar çekebilmenize olanak tanıyor.

Huawei Türkiye pazarında şu an itibariyle P40 Lite, P40 ve P40 Pro modellerini satışa sunmuş durumda. Şimdilik P40 Pro Plus modeli Türkiye’de satılmayacak ancak ileride bu cihazı da getirirler mi bilemiyoruz. Ayrıca bu cihazların Google servislerini içermediğini, buna alternatif olarak HMS (Huawei Mobil Servisleri) ile geldiğini belirtelim. Lafı çok uzatmadan dilerseniz fiyatlara geçelim.

Huawei P40 Serisi Türkiye Fiyatları

Huawei’nin internet sitesi üzerinden satışa sunulan cihazların yanında sadece 1 TL farkla kablosuz kulaklık da gönderiliyor. İşte serinin Türkiye fiyatları:

Huawei P40 Lite modeli siyah ve yeşil renk seçenekleri ile birlikte Türkiye’de satışa çıktı. Dörtlü kamera kurulumu ve 40W hızlı şarj desteği bulunan bu model için 3.199 TL fiyat etiketi belirlenmiş durumda. Ayrıca 1 TL fark ödeyerek Huawei FreeLace kablosuz kulaklığa sahip olabiliyorsunuz.

Huawei P40 Lite modelini buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Satışa sunulan Huawei P40 modeli ise gümüş ve siyah renk seçenekleri ile geliyor. Güçlü kameraları ile dikkatleri üzerine çeken bu model 8.499 TL fiyat etiketiyle online mağazada yerini almış durumda. Cihazı satın aldığınız zaman aynı zamanda 1 TL fark ödeyerek Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklığa da sahip olabiliyorsunuz.

Huawei P40 modelini buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Türkiye’de satışa çıkan bir diğer model ise Huawei P40 Pro. Bu model siyah ve gümüş renk seçenekleri ile sunuluyor. Serinin en iddialı modellerinden olan P40 Pro Türkiye’de 11.999 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Cihazla beraber Huawei FreeBuds kablosuz kulaklığa sadece 1 TL farkla erişebiliyorsunuz.

Huawei P40 Pro modelini buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Huawei’nin Türkiye için belirlediği satış fiyatlarını nasıl buldunuz? Aşağıda bulunan yorum bölümünden düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir