TEKNOLOJİ

iPhone 9 Olarak Çıkması Beklenen iPhone SE 2 Tasarımı Sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde Macotakara’da yayınlanan yeni bir raporda, bir sonraki uygun fiyatlı iPhone’un iPhone 9 olarak adlandırılabileceği belirtildi. Şimdiye kadar söylentiler, bu cihaza iPhone SE 2 olarak bahsetti. Şimdi bu cihazın tasarımının nasıl olacağı bazı görseller ile göz önüne çıktı.

Yaygın söylentilere göre “iPhone SE 2”, bir Japon blogunda belirtilen “bilgili bir kaynağa” göre aslında iPhone 9 olarak adlandırılabilir.

Bu ismi seçmenin nedeni basit ve mantıklı. Yeni uygun fiyatlı iPhone’un tasarım olarak iPhone 8’e benzemesi bekleniyor. 4.7 inçlik bir ekranla gelmesi bekleniyor; bu, iPhone 8’in halefi olacağı anlamına geliyor. Bu bilgiler onaylanırsa, Apple zaman içinde unutulmuş görünen bir adlandırma kullanmış olacak.

iPhone 9’da neler bekleniyor?

Birkaç söylenti, Apple’ın 2020’de 5 cihaz tanıtma olasılığını destekliyor. Bu modellerden birinin, 399$’dan başlayan bir fiyatla daha küçük boyutlu bir iPhone SE’nin halefi olacağı söyleniyor.

Bu iddia edilen iPhone 9, iPhone 8’in estetik çizgilerini korumalı ancak daha güncel bir donanıma sahip olmalı. Nitekim, 2019 yılında piyasaya sürülen modellerde de mevcut olan A13 Biyonik işlemci ile gelmesi bekleniyor.

Hatta bu modelin 3D Touch teknolojisi olmadan piyasaya çıkacağı söyleniyor. Apple, en başından bu özellikten vazgeçtiği için, eğer bu ekonomik modelde olsaydı olağandışı olurdu. Beklenen özellikler kısaca şöyle:

  • 4.7-inç ekran
  • Apple A13 Bionic İşlemci
  • 3GB RAM
  • 64GB dahiil depolama
Kaynak: 
https://www.gizchina.com/2019/12/07/the-upcoming-iphone-se-2-might-actually-be-called-iphone-9/

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir