TEKNOLOJİ

Motorola Edge Lite Modeli FCC Listesinde Ortaya Çıktı

Motorola, XT2075-3 model numarasına sahip bir akıllı telefon modeli için FCC sertifikasyon listesinde ortaya çıktı. Motorola Edge Lite Modeli olduğu düşünülen bu cihazın bazı teknik özellikleri de sızdırıldı. Akıllı telefonda 5G bağlantısı yer alacakken pil konusunda ise 4.700mAh kapasiteli bir batarya göreceğiz.

Ortalıkta dolanan bazı spekülasyonlara göre Motorola Edge Lite, Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga seti ile gelecek. 5G desteğine sahip olan bu yonga setine 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik edecektir.

Bu söylentilerin dışında Motorola’nın yeni akıllı telefon modeli hakkında onaylanmış ve resmilik kazanmış bir özellik yoktur. Yine söylentilere göre Motorola Edge Lite modelinde Android 10 işletim sistemi ön yüklü olarak gönderilecek. Ayrıca cihazın kod adının “Nairobi” olarak belirlendiğini de söyleyelim.

Motorola Edge serisi, şu anda mevcut olarak tanıtılmış olan modeller, 90Hz yenileme hızına sahip ekranlar ile gelmektedir. Bu ekranlarda yer alan kamera deliklerinde 25MP selfie kameraları bulunmakta ve bu ekranlar 6,7 inç boyutunda OLED ekranlardır.

Yine mevcut modellerin arka bölümünde özel bir 3D ToF sensörünün de olduğu üçlü bir kamera kurulumu sunuluyor. Amiral gemisi Edge+ modelinde Snapdragon 865 yonga seti yer alırken, standart Edge modelinde ise Snapdragon 765G yonga seti gelmektedir.

“Motorola Edge Lite Modeli FCC Listesinde Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir