TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Tab S7+ Modeli, Geekbench’te Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un Temmuz veya Ağustos aylarında piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy Tab S7’nin render görüntüleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise daha üst bir model olan Samsung Galaxy Tab S7+ modeli, Geekbench veritabanında ortaya çıkmış durumda.

Geekbench listesine baktığımız zaman Samsung’un amiral gemisi tablet modeli olarak piyasaya süreceği Galaxy Tab S7+’ın bazı temel özelliklerini görüyoruz. Listede akıllı tablet, SM-T976B model numarası ile karşımıza çıkıyor.

Bu model numarasına sahip olan tablet, Android 10 tabanlı işletim sistemi ile birlikte gelirken aynı zamanda 6GB RAM’e sahiptir. Ancak henüz onaylanmamış olan ve tanıtım etkinliği ile açıklanacak olan farklı RAm varyasyonları da mevcut olabilir.

Geekbench veritabanına baktığımız zaman Galaxy Tab S7+ modelinin “kona” kod adına sahip olan yonga seti ile geldiğini görüyoruz. Bu kod adı Qualcomm’un amiral gemisi bir performans sunan Snapdragon 865 yonga setine işaret ediyor. Daha önceki sızıntılar ile bu özelliklerin örtüştüğünü belirtebiliriz.

Bu liste Galaxy Tab S7+’ın başka özelliklerini ortaya çıkarmıyor. Ancak söylentilere göre Samsung’un amiral gemisi akıllı tablet modeli, 12,4 inç boyutunda 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile gelecek. 9.800mAh kapasiteli bataryaya sahip olması beklenen model, beşinci nesil mobil ağları yani 5G’yi destekleyecek.

Samsung’un tablet modelleri ile alakalı önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır. Bu tür bilgiler belli oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu yüzden Haberkit’u takip etmeye devam edin.

“Samsung Galaxy Tab S7+ Modeli, Geekbench’te Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir