TEKNOLOJİ

Samsung’un Yeni 8.4 İnçlik Tabletinin Teknik Özellikleri Belli Oldu

Yakında resmiyete geçmesi beklenen Samsung’un yeni tabletinin teknik özellikleri belli olmuş durumda. Galaxy Tab A 8.4 (2020) adında ki yeni cihaz uygun bir fiyata sahip olacak. Yeni model tablet bir çok satış yerindeki yerini yakında doldurmuş olacak.

Google Play Konsolu veri tabanında, Güney Kore merkezli akıllı teknoloji üreticisi Samsung’un bu sene içinde piyasaya yeni bir orta sınıf tablet çıkaracağı anlaşıldı. Samsung’un yeni orta sınıf tabletiyle ilgili özellikler ortaya çıkmış durumda. Galaxy Tab A 8.4 (2020) isimli modelin yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Cihaz, 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip 8.4 inç ekran ile piyasaya çıkacak. Teknoloji devi Samsung’un çıkacak olan tableti gücünü anlaşılan o ki Exynos 7904 yonga setinden alacağını görmek mümkün.

Samsung’un Yeni Tableti Uygun Bir Fiyata Sahip Olacak

Bütçe dostu tabletler aralarına katılıp yeni yerini alacak olan Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) adlı model 3 GB RAM‘e sahip olacak. Bu neden dolayı başlangıç modelde 32 veya 64 GB dahili depolama alanı görmeyi beklememiz pek mümkün bir ihtimal.

Tablet, Google Play Konsolu test edilmiş durumda. Tablet Android 9 Pie işletim sistemini çalıştırıyor ancak Android 10 ile çıkış yapma olasılık yüzdesinin çok yüksek olduğunu belirtmemiz yerinde olmuş olur.

Bu haber ile ilgili olan düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir