TEKNOLOJİ

65W Süper Şarj, OnePlus 8T Pro İle İlk Defa Görücüye Çıkacak

OnePlus’ın OnePlus 8 serisini piyasaya sürmesinden bu yana sadece iki ay geçti. Ancak marka, haleflerini birkaç ay sonra OnePlus 8T serisi şeklinde piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Geçen yılki T serisi, 90Hz panel ve daha küçük bir çentik ile insanların çok sevdiği OnePlus 7T’yi getirdi. Ancak OnePlus 7T Pro bir yükseltme değildi. Ancak bu yıl 8T Pro, en azından şarj hızı açısından 65W Süper Şarj ile mevcut 8 Pro’dan daha iyi olabilir.

OnePlus‘ın kardeş markası Oppo ile kaynak paylaştığını hepimiz biliyoruz. OnePlus akıllı telefonlarda kullanılan Warp hızlı şarj teknolojisi, yeniden markalanmış bir Oppo VOOC şarjıdır.

Oppo’nun 65W SuperVOOC 2.0, akıllı telefonlar için piyasada bulunan en hızlı şarj çözümüdür. Aynı teknoloji Realme cihazları için SuperDart olarak da bilinir.

Bu çözüm nihayet OnePlus 8T serisinin bu yıl piyasaya sürülmesiyle OnePlus akıllı telefonlara sunulabilir. Bir Twitter kullanıcısı (XDA Geliştiricileri aracılığıyla) tarafından geliştirilen en son Android 10 ve Android 11 tabanlı OxygenOS’taki OnePlus Mühendislik Modu uygulamasında “Süper Sarma Şarj Cihazı” (yazım hatası) ve “65W Hızlı Şarj” ifadelerinden oluşan dizeler bulundu.

Ultra hızlı şarj premium bir özellik olduğundan, McLaren ortaklığı sona erdiğinde OnePlus 8T Pro’ya veya bu telefonun başka bir özel sürümüne özel olduğuna inanıyoruz. Ayrıca, bir OnePlus 65W şarj cihazı zaten Mayıs ayında onaylanmıştır ve bu nedenle şirketin bu özelliği bir sonraki cihazlarından en az birine getirmesini bekleyebiliriz.

Ayrıca, OnePlus, OnePlus 8 serisinin ‘Buz Mavisi’ adı verilen yeni bir renk çeşidini de yayınlayabilir.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir