ÖZEL ÖNERİ

Heets E-Sigara Aromaları

Gerçek sigarayı bırakmak ve azaltmak için tasarlanan e-sigaraların birçok avantajı vardır. Normal sigarada bulunan ve insan vücuduna zarar veren kanserojen maddeler elektronik sigarada bulunmaz. E-sigaralar dumansız oldukları için heets e-sigara aromaları karbon monoksit dahil yaklaşık 4.000 zararlı kimyasalı çevreye salmazlar. Elektronik sigaraların en büyük avantajı, ikinci el dumanı önemli ölçüde azaltmalarıdır. Kullanım için farklı bir sisteme sahip olan elektronik sigarada tutuşma olmadığı için yangın riski yoktur. Elde tutulan bir elektronik sigara tipik olarak gerçek bir sigaranın yerini alır. Kokusuz ve dumansız e-sigaraların, gerçek sigaralara karşı psikolojik bir hoşnutsuzluk yarattığı ve gerçek sigara içmeyi azalttığı kanıtlanmıştır. Gerçek sigaradan daha uygun fiyatlı farklı aromalı likitler ile içildiğinde içicilere gerçek sigaradan daha fazla keyif verir.

Elektronik sigaralarda kullanılan likit aroma çeşitleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Likitler, ağızda bıraktıkları hoş kokular ve tatlar sayesinde e-sigara kullanıcıları için oldukça önemlidir. Her damak zevkine hitap eden pek çok likit aroma arasında kahve, çikolata, ermenistan heets egzotik meyve, mentol, bisküvi, limonlu cheesecake, fıstık ezmesi, fındık, çilek, vanilya, karpuz ve elma favori tatlar arasında yer alıyor. Kullanıma hazır olarak satın alınabilen likit aromaların yanı sıra DIY toprak likit markalarından aromalı likit alınarak evde e-sigara için farklı aromalı likitler yapılabilir.

Evde kendi e-likitinizi yapmak istiyorsanız saf meyve veya bitki özü ve N bazlı ürünler satın alabilir, malzemeleri satın aldığınız markanın e-likit yapım kazakistan heets setindeki talimatları takip ederek lezzetli e-likitler yapabilirsiniz. itibaren. Fındık, bisküvi ve kahve gibi en sevdiğiniz atıştırmalık özleri de alabilir ve kısa sürede kendi vaping likitinizi yapabilirsiniz. E-sigara likiti, hijyen önlemleri açısından kullanılan aromalardan, marka talimatlarına göre belirtilen miktarda üretilmelidir.

Kaynak: https://sigaramiz9.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir