TEKNOLOJİ

Huawei Enjoy 20 Plus Modelinin Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

Geçtiğimiz gün Huawei Enjoy 20 ve Enjoy 20 Plus modelinin özellikleri ve canlı görüntüsü ortaya çıkmıştı. Bugün iki modelin de yeni renklerini ortaya koyan yeni canlı görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntüler ile her iki modelin tasarım detaylarını birbiri ile karşılaştırabilir ve henüz tanıtılmamış olan modellerin nasıl bir şey olduğunu öğrenebilirsiniz.

Her iki modelinde de 90Hz yenileme hızına sahip ekran ile geleceğini biliyoruz. Enjoy 20 Plus modeli 6,63 inç boyutunda ve FullHD+ çözünürlüğünde çentiksiz LCD ekran ile gelecek. Akıllı telefon gücünü MediaTek’in MT6853 yonga setinden alırken 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğine sahip olacak.

Enjoy 20 Plus, Android 10 tabanlı EMUI 10.1 ara yüzü ile birlikte kutusundan çıkacak. Depolama konusunda ise cihazda 128GB’lık dahili depolma alanı sunulacak. Akıllı telefon toplamda dört kamera sensörüne sahip olacak. Ön kamera çözümü açılı mekanizma olarak sunulacak ve burada 16MP özçekim kamerası olacak. Arkada ise 48MP + 8MP + 2MP kamera sensörlerinden oluşan üçlü kamera kurulumu sunulacak.

Huawei’nin yaklaşa Enjoy 20 Plus modeli dört farklı renk seçeneğine sahip olacak. Cihazda USB Type-C bağlantı noktası yer alacak. Bununla birlikte akıllı telefonda 40W hızlı şarj desteğine sahip 4.200mAh kapasiteli bir batarya bulunacak. 8,95mm kalınlığında olan cihazın ağırlığı ise 197 gram civarındadır. Bununla birlikte cihazın 5G bağlantı desteğine sahip olacağını da söylemekte fayda var.

Yazı içerisine eklediğimiz görsellerden Huawei’nin yaklaşan modelinin tasarım detaylarına ve tüm renk seçeneklerine göz atabilirsiniz. Bu bilgiler dışında hem Enjoy 20 hem de Enjoy 20 Plus modelleri ile ilgili daha fazla bilgi yok. Bazı kaynakların bildirdiğine göre iki akıllı telefon modeli de Eylül ayının başında tanıtılacak.

“Huawei Enjoy 20 Plus Modelinin Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir