GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Huawei Mate 40 Modelinin Tanıtım Afişi Ortaya Çıktı

Huawei’nin bu seneki en güçlü amiral gemisi modelleri 22 Ekim tarihinde resmen tanıtılacak. Bu seride yer alan birçok model gibi Huawei Mate 40 modelinin de birçok yeni teknolojilere sahip olması bekleniyor. Tüm bunlarla beraber kısa süre önce Mate 40 modelinin daha önceden sızdırılmış tasarım detaylarını da doğrulayan bir tanıtım afişi ortaya çıktı.

Tanıtım afişinin en tepesinde yer alan Benks markası, Çinli bir elektronik aksesuar üreticisidir. Firma çeşitli şarj ünitelerinin yanı sıra USB kablosu, ekran koruyucu ve kılıf gibi bazı telefon aksesuarları geliştirmektedir. Benks, kısa süre önce Huawei Mate 40 serisi için üretmiş olduğu aksesuarlar ile birlikte bir Mate 40 tanıtım afişi paylaştı. Bu tanıtım afişi aynı zamanda Huawei Mate 40’ın ön ve arka tasarımını sergiliyor.

Yaklaşan Huawei Mate 40 Akıllı Telefon Modelinin Tanıtım Afişi Ortaya Çıktı!

Görselde yer alan akıllı telefon, ön taraftan Huawei P40 Pro modeliyle aynı bir tasarım anlayışını benimsemiş gözüküyor. Hap şeklinde bir selfie kamera deliğinin yanı sıra kavisli bir ekran da cihazla bulunan detaylar arasında. Arka tarafta ise birkaç ay önce ortaya çıkan CAD renderlarındaki görüntüye benzer büyük bir kamera modülü bulunuyor. Bu modül, Mate 30 Pro’nun dairesel kamera modülü tasarımına benzer bir şekilde geliyor.

Şu anda ne Huawei tarafından ne de Huawei ile anlaşmalı resmi satıcılar tarafından, Mate 40 serisindeki modellerin resmi tasarımlarını sergileyen bir detay görmedik. Ancak tüm akıllı telefon modellerinde olduğu gibi Huawei’nin yaklaşan modellerinin de render görüntülerinin yanı sıra bazı tasarım görselleri çok önceden sızdırıldı. Bu sızıntılar ile şimdi ortaya çıkan bir tanıtım afişindeki detayların birbiriyle örtüşüyor olması aslında daha önceki sızıntıları doğrular nitelikte.

Daha önceki sızıntılara göre Huawei Mate 40 ve Mate 40 Pro modellerinde 5nm Kirin 9000 işlemciler yer alacak. Bununla birlikte yeni nesil kamera sensörlerine sahip olacak cihazlar, kutundan EMUI 11 arayüz sürümü ile birlikte çıkacaklar. Haberkit.com’u takip etmeye devam ederek hem Huawei akıllı telefonlar hakkında hem de genel teknoloji haberleri hakkında pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

“Huawei Mate 40 Modelinin Tanıtım Afişi Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir