TEKNOLOJİ

iPhone 12 Serisinin Yeni Tasarımı 3D Baskı ile Basılarak Sızdırıldı

Bu, yeni koronavirüs yılı olabilir. Ancak Apple’ın yılın ikinci yarısında yeni iPhone’ları piyasaya sürmesi bekleniyor. Bazı söylentiler, spesifikasyonlar ve fiyatlar da dahil olmak üzere birçok iPhone 12 sırrını ortaya çıkardı. En heyecan verici söylentilerden biri şudur. Apple’ın Eylül ve Ekim aylarında piyasaya süreceği yeni iPhone’ların sayısı ile ilgilidir. iPhone tarihinde ilk kez, yepyeni bir 5,4 inç model de dahil olmak üzere dört iPhone boyutuna bakıyoruz.

Bir sızıntı, birkaç gün önce Apple‘ın iPhone basın toplantısını ertelemeye zorlayabileceğini söyledi. Bazı yeni iPhone’lar beklenenden birkaç hafta sonra piyasaya sürülebilir. Yepyeni bir sızıntı, söz konusu serinin tasarımına yeni bir bakış sunarak süreçte küçük bir sürpriz ortaya koyuyor.

Dört yeni iPhone’un hepsi de iPhone X’u takip eden her iPhone amiral gemisi ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olacak. Üstte Face ID çentikleri bulunan tüm ekranlı ekranlara bakıyoruz. Bazı raporlar iddialara göre iPhone 12’de çentikler daha küçük olabilir. Dört iPhone 12’nin tamamında OLED ekranların bulunması beklendiği için önemli bir fark ekran kalitesi ile ilgilidir. İPhone 12, LCD ekranların ilk kullanıldığı iPhone serisi olabilir.

Bahsedilen diğer bir iPhone 12 özelliği, bağlantıyla ilgili. Apple’ın yeni serisi, 5G desteği alan ilk iPhone serisi olacak. Çıkacak olan tüm seri telefonlarının kamera yükseltmeleri alması bekleniyor. İki iPhone 12 telefonunda çift lensli kameralar ve iPhone 12 Pro’larda arkada üç lens ve dördüncü bir LiDAR sensörü olacak.
Son olarak, Apple’ın yeni serisinin modelleri, iPhone 4 serisinden ve iPad Pro’larından esinlenerek yepyeni bir tasarım ile geliyor. Alıştığımız eğriler yerine düz kenarlı metal bir kasaya bakıyoruz.

Yeni Tasarımıyla 3D Basılmış iPhone 12 Serisi Sizlerle

Geçmişte sürekli bir iPhone maketi kaynağı olan Japon sitesi Macotakara, iPhone 12 tasarımlarına dayanan maketler içeren yeni bir videoya sahip. Biraz farklı olmasına rağmen, bu maketler önceki sızıntılarla uyumludur.

Çentikler eskisi kadar büyük görünüyor.

Pro telefonlarının arka kamera modüllerinde dördüncü LiDAR kamera yoktur.

En büyük sürpriz, ahizenin sol tarafına taşınacak olan SIM kart yuvasının ses düğmelerinin altına yerleştirilmesidir. Tüm iPhone 12 modelleri 5G’yi destekleyeceği için değişiklik şaşırtıcı değil. Bu, telefonların yeni bir modeme ve yeni nesil telekom standardını destekleyebilecek yeni bir anten sistemine ihtiyacı olduğu anlamına geliyor. Bu ekstra bileşenler kesinlikle Apple’ı iPhone’un iç tasarımını yeniden düşünmeye, pil parçalarından ödün vermeden anten parçalarına yer açmaya zorladı. Bir 5G AiP (pakette anten) modeli, SIM kartın eskiden olduğu yerde -iPhone’un sağ tarafında- bulunabilir.

Eğer ki seyretmek isterseniz videonun tamamı da sizlerle.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir