GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

OPPO, Android 11 Tabanlı ColorOS 11 Sürümünü 14 Eylül’de Tanıtacak

Google, kararlı Android 11 güncellemesini geçtiğimiz gün geç saatlerde Pixel modelleri için yayınladı. Bazı akıllı telefon üreticileri de, kararlı beta güncellemeleri için seçtikleri akıllı telefonlara bu sürümü sunmaya hazırlanıyor. OPPO firması da Android 11 tabanlı ColorOS 11 genel beta güncellemesini Find X2 serisi ve Reno 3 kullanıcılarının kullanımına sunarak bu listeye dahil oldu. Seçilmiş kullanıcılar ColorOS 11 sürümünü hemen test edebilirken şirket, yeni nesil ara yüz sürümünü 14 Eylül’de resmen duyuracak.

Çinli akıllı telefon üreticisi, önümüzdeki hafta ColorOS 11’in yeni özelliklerinden bahsedeceği sanal bir küresel tanıtım etkinliği planladı. OPPO, etkinlik sırasında yeni ara yüz ile birlikte Android deneyimini tamamlayan özelliklerin tümünü sergileyecek. Bununla birlikte OPPO kullanıcıları için güncellenmiş bir genel beta sürümü ve bu sürümün yayınlanma planı da duyurulacak.

ColorOS 11 Sürümünü Tüm Detaylarıyla 14 Eylül’de Göreceğiz

Bildiğiniz gibi şu anda OPPO akıllı telefon modellerinde bulunan en son ara yüz sürümü ColorOS 7 olarak karşımıza çıkıyor. Peki OPPO, ColorOS 8, 9 ve 10 sürümleri atlayarak neden direkt olarak 11’e geçti? Elbette bu sorunun cevabını merak eden birçok kişi vardır. Bunu kısaca şöyle belirtebiliriz. Yeni Android sürümü 11 olarak yayınlandığı için OPPO da bu Android sürümü ile paralel ilerlemek isteyip ara yüz sürümünün versiyonunu 11 olarak belirlenmiştir.

OPPO, basın bülteninde karışıklığı ortadan kaldırarak stok Android ile daha uyumlu hale geldiğini söylüyor. Artık yazılımın dış görünümünü iyileştirmek için Google ile yakın bir şekilde çalışıyor. Hatta şirket bu sene güncellemeyi kullanıma sunma programını da iyi bir şekilde yürütüyor. Bu nedenle Google ile uyumlu bir şekilde çalışmak için yeni ColorOS sürümü Android 11 ile birlikte ColorOS 11 olarak kullanıma sunulacak.

OPPO’nun yeni ColorOS sürümünün hangi yenilikleri beraberinde getireceğini henüz bilmiyoruz. Ancak 14 Eylül tarihindeki tanıtım etkinliğinde yeni özelliklerin hepsini öğreniyor olacağız. Bu tarihte yeni ara yüzün getirdiği yenilikleri de sizlere yine Haberkit.com üzerinde sunuyor olacağız.

“OPPO, Android 11 Tabanlı ColorOS 11 Sürümünü 14 Eylül’de Tanıtacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir