ÖNERİLER

Özel DYSON İstanbul Teknik Servis


Elektrikli süpürge teknolojisinde çığır açan yenilikleri ile tüketicilerin beğenisini toplayan DYSON, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tüketicinin ilk tercihi konumunda bulunuyor. Bu yüzden çok yoğun olarak kullanılan DYSON elektrikli süpürgelerde görülen arıza sıklığı da paralel oranda artış gösteriyor. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerle üretilen DYSON elektrikli süpürgelerde yaşanabilecek tüm sorunlar için İstanbul genelinde uzun yıllardır İstanbul DYSON Servisleri tarafından hızlı ve kaliteli servis çözümleri sunuluyor. İstanbul’un tüm ilçelerine hızlı ve kaliteli servis hizmetleri ulaştıran özel servis merkezi aracılığı ile tüm ürünlerin, daha uzun ömürlü kullanım potansiyeline sahip olması sağlanabiliyor.

Ürünlerde arıza onarım müdahaleleri sonrasında ilk günkü kalite ve dayanıklılığın yakalanabilmesi her kullanımda yüksek performans verimliliğinin alınabilmesini sağlıyor. Bu tip müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını gerçekleştiren özel Maltepe Dyson Servisi sayesinde DYSON markalı elektrikli süpürgelerde her zaman kaliteli bir kullanım elde edilebiliyor. Üstelik öncelikli olarak arıza onarım denemeleri ve mümkün olmaması ya da tam istenen sonucu sağlamayacağı durumlarda orijinal yedek parça ile parça değişimi gerçekleştiriliyor.

Bu şekilde üründe arıza onarım müdahaleleri sonrasında tüketicinin sorun yaşamasına neden olabilecek olasılıkların minimal seviyeye indirilmesi sağlanabiliyor.

Kaliteli ve Garantili Hizmet İçin; Ozelservismerkezi.com

Özellikle de değişen ya da onarılan parçadan kaynaklı aynı arızaların tekrarlamaması gibi tüketicinin elinde bulunmayan durumların yaşanmaması hedefleniyor. Üstelik bu hizmet anlayışı dahilinde yapılan süpürge arıza onarım müdahalelerine 1 yıllık garanti desteği veriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir