ÖNERİLER

Özel ECA İstanbul Servis Numarası


Milyonlarca kullanıcı gibi siz de evinizin eşyalarını ECA marka ürünler arasından seçmiş olabilirsiniz. Ancak piyasadaki tüm kaliteli ürünler gibi ECA marka ürünler de arızalanabiliyor. Bu durumda sizin imdadınıza ECA Servis İstanbul olarak biz yetişiyoruz. Ürünlerinizi; arızası ne olursa olsun olabilecek en kısa sürede onarıyor ve size çalışır vaziyette teslim ediyoruz, üstelik değiştirdiğimiz parçaya ve işçi hizmetine de 1 yıl garanti veriyoruz. İstanbul’un neresinde olursanız olun bizi 444 7 856 numaralı, özel teknik servis çağrı merkezimizden arayabilir ve sorunlarınızı bildirebilirsiniz.

Tecrübemiz ve her biri kendi alanında uzmanlaşmış ekiplerimiz, ürünlerde oluşan sorunları en kısa zamanda tespit edebiliyor. Sorun tespitinde her türlü olası ihtimali değerlendiren kadromuz, ileride olaşabilecek sorunlar hakkında size bilgi vererek, ürününüzün ömrünü uzatabilecek çözüm önerilerinde de bulunuyor. Teknik anlamda yaşadığınız problemlerle ilgili bize danışabilirsiniz.

Ayrıca özellikle kombi ve klima gibi ürünlerin periyodik olarak bakımlarının yapılması konusunda size her türlü yardımı sağlamaktayız. Bu ürün grubuna giren eşyalarınızın bakımını kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Düzenli olarak kontrolden geçirilmesi gereken bu ürünler ihmal edildiği zaman, sağlığınız açısından olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Ürünleriniz ile ilgili yaptığımız tüm çalışmalar garantimiz altındadır. Yedek parça değişimlerinde ve işçilik hizmetlerimizde bir yıl garanti veriyoruz Çünkü biz geçici çözümler üretmek taraftarı değiliz. Üzerinde çalıştığımız tüm cihazlarınızın mekanizmasını kontrolden geçiriyor ve arızaları oluşmadan önce önleyebiliyoruz. Bu da müşterilerimize hem zaman kazandırıyor hem de maliyeti düşüyor. Tüm eşyalarınızı güvenle bize teslim edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir