TEKNOLOJİ

POCO X3 Pro Modelinin Tanıtım Tarihi Şirket Tarafından Açıklandı

POCO Global, nihayet herkesin beklediği o tarihi açıkladı. Bununla birlikte Çinli akıllı telefon üreticisi, POCO X3 Pro modelinin resmi tanıtım tarihini 22 Mart olarak duyurdu. Aynı zamanda bu etkinlikte X3 Pro’ya ek olarak POCO F3 veya F3 Pro isimli bir modelin de tanıtılması beklenmektedir.

Şirket, bu tanıtım tarihini resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Ayrıca söz konusu etkinliğin şirketin resmi sosyal medya hesapları üzerinden çevrimiçi olarak yayınlanmasını bekliyoruz. Tanıtım afişine göre 22 Mart’taki etkinlik, TSİ 15:00’da gerçekleştirilecektir.

Bununla birlikte şirket bu tanıtım etkinliğinin kesin olarak X3 Pro modeli için olduğunu doğrulamadı. Ancak birçok güvenilir kaynak bu etkinlikte POCO X3 Pro modelinin tanıtılacağını söylemektedir. Bu etkinlikte piyasaya sürülecek olan modeller, Redmi K40 serisindeki modellerin yeniden yapılandırılmış versiyonları da olabilir.

POCO, F2 Pro modelini geçtiğimiz sene 12 Mayıs’ta piyasaya sürmüştü. Bununla birlikte akıllı telefon üreticilerinin birçoğu amiral gemisi modellerini normalden daha önce piyasaya sürdü. Dolayısıyla POCO’nun da F3 serisindeki modellerini diğer markalar gibi daha erken bir tarihte piyasaya sürme ihtimali bulunmaktadır.

POCO X3 Pro modeli, 120Hz AMOLED ekrana sahip olacak. Aynı zamanda 5.200mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte karşımıza çıkacak. Yaklaşan modelin henüz piyasaya sürülmemiş olan Snapdragon 860 isimli yonga setine sahip olacağı söylenmektedir. Aynı zamanda cihazın satış fiyatının €270 civarında olması beklenmektedir.

“POCO X3 Pro Modelinin Tanıtım Tarihi Şirket Tarafından Açıklandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir