GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Realme Narzo 10 Serisinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı!

Realme, küresel çapta etkili olan koronavirüs nedeniyle yapılan kısıtlamalardan dolayı Narzo 10 ve 10A modellerini içeren Realme Narzo 10 serisinin lansmanını iki kez ertelemek zorunda kaldı. İlk olarak cihazın Mart ayında tanıtılması planlanıyordu ancak ne yazık ki olmadı. Şimdi ise cihazın ilk olarak sunulacağı Hindistan’daki kısıtlamaların hafifletilmesi ile birlikte akıllı telefon modellerinin tanıtım tarihi kesinlik kazandı.

Realme Hindistan CEO’su Madhav Sheth, Twitter hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklamada Realme Narzo 10 serisinin 11 Mayıs’ta Hindistan’da tanıtılacağını belirtti. Sheth ayrıca bir YouTube canlı yayın bağlantısı paylaştı ve etkinliğin artık ertelenmeyeceği belirtildi.

Küresel kısıtlamalardan önce her iki cihazla ilgili çok sayıda tanıtım görseli görmüştük. Ancak buradaki sayfa üzerinden cihazların temel özelliklerine göz atabilirsiniz. Realme, son zamanlarda yeni akıllı telefon siparişlerini Hindistan’daki bazı bölgeler için kabul etmeye başladı. Bu durum yeni bir telefon lansmanı için zamanın geldiğini gösteriyor.

Narzo 10 ve Narzo 10 modellerinin Realme 6i ve Realme C3 modellerinin yeniden markalanmış bir versiyonları olması bekleniyor. Narzo 10, gücünü Helio G80 yonga setinden alacak. Narzo 10A modelinse ise şirketin Realme C3’teki kamera kurulumundakine ek olarak bir de makro lens sunduğunu göreceğiz.

Her iki cihazın da 130 doların altında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Ancak tüm bu fiyat sorularının cevabını 11 Mayıs’taki tanıtım etkinliğinde alacağız. Cihazlar tanıtıldığı zaman sizleri yine bilgilendirmeye devam edeceğiz. Takipte kalın.

“Realme Narzo 10 Serisinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir