TEKNOLOJİ

Realme X2, Android 10 Tabanlı Realme UI 1.0 Güncellemesi Alıyor

Realme, geçen yıl itibariyle Realme UI adını verdiği yeni bir bağımsız yazılım şubesini duyurdu. Bu arayüz aslında saf Android görünümüne benzemeyi amaçlayan ve sade tasarımlar sunan bir ColorOS 7 sürümüdür. Şirket, bu güncellemeyi bazı cihazlarda test ederken bazılarında ise kararlı sürümü yayınlıyor. Realme X2 modeli, Ocak ayından bu yana Android 10 beta programının bir parçası halinde. Şimdi ise şirket, orta seviye akıllı telefonu için kararlı Realme UI güncellemesini sunuyor.

Tahmin ettiğiniz gibi şirketin yeni Realme UI arayüz güncellemesi akıllı telefon için yeni bir görsel tasarım sunuyor. Bunun dışında gelişmiş hareket kontrolleri, sistem genelinde karanlık mod, gizlilik ve izinler konusunda daha fazla kontrol olanağı gibi birçok yeni özellik de bu güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca kararlılık ve performans konusunda da çeşitli iyileştirmeler geliyor.

Bu yeni arayüz güncellemesi RMX1992AEX_11.C.05 yapı numarası ile yayınlanıyor. Güncellemenin şu anda yalnızca belirli kullanıcılara gönderildiğini belirtmekte fayda var. Şu anda yeni bir arayüz olduğu için şirket kısıtlı bir kitleye bu güncellemeyi sunuyor. Güncelleme sunulduktan sonra belli bir süre içerisinde herhangi bir sorun çıkmadığı taktirde bu yeni arayüz çok daha fazla kullanıcıya ulaştırılacaktır.

Realme, Mart ayında amiral gemisi Realme X2 Pro modeli için Android 10 güncellemesi sunacağı konusunda söz vermişti. Mart ayının sonuna yaklaşmış durumdayız ve bu son günlerde şirketin sözünü tutup tutmayacağını hep birlikte görmüş olacağız. Android 10 tabanlı Realme UI arayüz güncellemesinin değişiklik günlüğüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir