TEKNOLOJİ

Realme X50 Pro, 65W SuperDart Hızlı Şarj Teknolojisi ile Piyasa Giriyor

Bilindiği gibi Mobil Dünya Kongresi 2020 iptal edilmişti. Bu gelişmeden dolayı Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, 24 Şubat tarihinde yeni akıllı telefonu Realme X50 Pro tanıtımını Madrid’de yapmayı amaçlıyor.

24 Şubat tarihinde, Realme X50 Pro 5G, yeni teknoloji 65W SuperDart hızlı şarj ile piyasaya sürülecek. Mobil Dünya Kongresi 2020 iptal edildiği için şirket yeni akıllı telefonu Realme X50 Pro’nun tanıtımını Madrid’de gerçekleştirecek.

Realme X50 Pro 685 Dolar Fiyat Etiketi ile Satışa Çıkabilir

Realme başkan yardımcısı bir süre önce bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamada Realme X50 Pro’nun Snapdragon 865 yonga seti, 12GB RAM ve 256GB depolama alanına ek, modelin Android 10 tabanlı Realme UI 1.0 arayüzü ve NFC bağlantısıyla çıkacağını duyurmuştu. Son olarak ise Realme X50 pro’dan gelen yeni bir resmin içinde 65W SuperDart hızlı şarj ibaresinin yer edindiği görüldü.

Bu sefer Realme Hindistan CEO’su Madhav Sheth, kendi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamasında 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisin cihazda bir ısınmaya yol açmayacağını belirtirken bu teknoloji ile rakiplerine göre daha hızlı ve uzun pil ömrü sunabilecekleri ifadelerinde bulundu. Cihazdan kablosuz şarj edebilme özelliği de bekleniyor. Ayrıca çift selfie kamerası, dört tane arka kamera, ekrana gömülü parmak izi sensörü, çift modlu 5G desteği ve Corning Gorilla Glass korumasına sahip 90Hz AMOLED ekran ile çıkması bekleniyor. Realme X50 Pro’nun satış fiyatının 685 dolar olacağı ise sızdırılan bilgiler arasında.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir