TEKNOLOJİ

Redmi K30 Pro Game Turbo 3.0 İle Birlikte Gelecek

Redmi, kısa süre önce Weibo sosyal medya platformu üzerinden yaklaşan Redmi K30 Pro modelinin bir tanıtım videosunu yayınladı. Yayınlanan teasera göre akıllı telefon Game Turbo 3.0 teknolojisi ile gelecek. Bu özellik adından da anlaşılacağı zaman oyun oynarken daha yüksek performans alabilmenize olanak tanıyor. Sadece bununla sınırlı değil, aynı zamanda kayan mesaj pencereleri, ses değiştiricileri, gece görüşü ve çeşitli AI yardımcı özellikleri de sunuyor.

Şu an itibariyle bu özellikler halihazırda Xiaomi Mi 10 modelinde bulunuyor. Redmi K30 Pro, TÜV Rheinland Yüksek Oyun Performansı Sertifikası aldı. Weibo’da yayınlanan poster ayrıca K30 Pro’nun 3435mm² VC ısı emici ve doğrusal bir motor kullanarak geldiğini ortaya koyuyor. Bu özellikler, akıllı telefonun gerçekten iyi bir oyun telefonu olacağını doğruluyor.

Redmi K30 Pro’nun İki Farklı Sürümü Olacak

Etrafta dolaşan bazı spekülasyonlara göre Redmi K30 Pro’nun iki farklı sürümü olacak. Bunlardan biri standart versiyon olacakken diğer versiyon ise “Zoom” modeli olarak adlandırılacak. İsminden anladığımız kadarıyla “Zoom” modeli bize daha fazla yakınlaştırma imkanı sunacak bir kamera kurulumu ile gelecek. Bahsettiğimiz oyun telefonları 24 Mart tarihinde tüm detaylarıyla karşımıza çıkmış olacak.

Yayınlanan bir sızıntıya göre Redmi K30 Pro’nun üst düzey sürümünün ana kamerasında ve telefoto kamerasında OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) desteği olacak. Ancak piyasaya sürülecek olan versiyonlarda çift OIS desteğinin sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor. Cihazın arka kamerası 64MP Sony IMX686 sensör olacaktır. Bu sensör küresel olarak piyasaya sürülen Redmi K30 modelinde de yer almıştı. Bu sensör ile ilgili fazla detay vermek istemiyoruz, dilerseniz kısa bir internet araması ile detaylara ulaşabilirsiniz.

Redmi’nin oyun canavarı akıllı telefonu K30 Pro pop-up açılır kamera kullanacak ve bu sayede tam ekran deneyimi sunabilecek. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak. Bellek kısmında ise LPDDR5 RAM desteği olacak ve UFS 3.0 depolama alanını bizlere sunacak. Arka taraftaki ana kamera 64MP olacak ve cihaz hızlı şarj olarak 33W’a kadar flaş şarj özelliğini destekleyecek.

Redmi Ürün Direktörü Wang Teng, yaptığı bir açıklama ile bu akıllı telefonun fiyatının 3.000 yuandan yani yaklaşık olarak $429’dan fazla olacağını belirtti. Ancak Lu Weibing, K30 Pro modelinin Xiaomi Mi 10 serisinden daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olmayacağını söyledi.

Lu Weibing, içinde bulunduğumuz 5G dönemi boyunca Redmi markası ile öncü konumunda olmak istediklerini belirtti. Yüksek kaliteli cihazlar üretirken, fiyat ve performans dengesini de korumak istediklerini söyledi.

K30 Pro Dışında Çeşitli Ekosistem Ürünleri De Tanıtılacak

Lu Weibing ayrıca Weibo’da düzenlenecek Redmi K30 Pro tanıtımının yalnızca cep telefonlarını içermeyeceğini belirtti. Telefonlar dışında Redmi AIoT ürünlerini, akıllı hoparlörleri, TV’leri, kablosuz kulaklıkları, mobil güç kaynakları gibi birçok ürünü de bunun yanında tanıtacak. Redmi ekosistemi gelecekte daha da zenginleşecek ve geliştirilecektir.

Redmi’nin Game Turbo 3.0 özelliği ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir