GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy F41 Modelinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir Galaxy F isminde akıllı telefon serisi tanıtacağını belirtmişti. Güney Koreli teknoloji devi, bu seride yer alacak olan Samsung Galaxy F41 modelinin tanıtım tarihini, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Peki Samsung Galaxy F41 modeli ne zaman tanıtılacak? İşte cevabı.

Samsung Galaxy F41 Modelinin Lansman Tarihi

Samsung, Galaxy F41’in tanıtım tarihini duyurdu. Şirketin yeni akıllı telefon serisinin ilk üyesi, 8 Ekim tarihinde düzenlenecek sanal tanıtım etkinliği ile müşterilerin beğenisine sunulacak. Galaxy F41, su damlası çentiğine ve oldukça ince çerçevelere sahip bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkacak. Arka bölümde ise üçlü kamera kurulumunu barındıran bir modül yer alacak.

Yayınlanan tanıtım afişinde, Galaxy F41 modelinin gerçekten büyük bir 6.000mAh kapasiteli batarya ile geleceğine işaret ediliyor. Bunun dışında bu görselde herhangi bir özellik bilgisi yer almıyor. Ancak daha önceden ortaya çıkan çeşitli sızıntılar ile biz zaten cihazın bazı temel özelliklerini tanıtımdan önce öğrenmiş olduk.

Galaxy F41 Modelinin Bilinen Özellikleri

Galaxy F41, Samsung’un çoğu orta sınıf modelinde de bulunan popüler Exynos 9611 yonga setinden güç alacak. Cihazda 6GB RAM bulunurken depolama konusunda ise 128GB’lık bir dahili alan sunulacak. Akıllı telefonun FullHD+ çözünürlüğündeki ekranı güzel bir ekran deneyimi sunacak. Bununla birlikte cihaz kutusundan Android 10 işletim sistemi ön yüklü olarak çıkacak.

Cihazın ekranındaki su damlası çentiğinde 32MP özçekim kamerası yer alacak. Arka bölümdeki üçlü kurulum ise 64MP geniş açılı ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP derinlik veya makro kamera olarak sunulacaktır. Samsung’un yeni kamera odaklı “Galaxy F” serisindeki modelleri yakıan zamanda tüm özellikleriyle görüyor olacağız. Akıllı telefonlarla ilgili yeni bilgilerden haberdar olmak için Haberkit.com’u takipte kalın.

“Samsung Galaxy F41 Modelinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir