TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy M02 Modeli, 2 Şubat’ta Piyasaya Sürülecek

Samsung, Galaxy M02s modelinin daha uygun fiyatlı bir versiyonunu piyasaya sürecek. Samsung Galaxy M02 olarak isimlendirilecek olan akıllı telefon modeli, 2 Şubat’ta tanıtılacak. Yeni modelin fiyat etiketi 95 doların altında olacak. Bununla birlikte akıllı telefon, Amazon aracılığıyla Hindistan’da özel olarak satışa çıkacak.

Yaklaşan cihazla alakalı bazı teknik özellik bilgilerine sahibiz. Akıllı telefon, 6,5 inç boyutunda ve 720p+ çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın Infinity-V tasarım düzeninde sunulacağını belirtelim. Bununla birlikte akıllı telefonda 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya yer alacak.

Buraya kadar olan özellikler Galaxy M02s ile eşleşiyor. Peki fiyattaki düşüş nereden kaynaklanıyor? Bunu ise tanıtım sonrasında görüyor olacağız. Ayrıca yaklaşan akıllı telefonun SM-M022 model numarasına sahip olacağını düşünüyoruz. Bununla birlikte Samsung’un resmi internet sitesinde bu model numarası için SAR bilgileri de zaten bulunuyor.

Samsung Tayland’da destek sayfası oluşturulan cihaz, Hindistan’a özel olmayacak. Ayrıca ucuz telefon tercih edilen diğer ülkelerde de satışa sunulabilir. Bununla birlikte Galaxy A02s modelinin M02s ile neredeyse aynı olduğunu biliyoruz. Tahminlere göre yaklaşan Galaxy M02 modeli de daha önceden tanıtılan Galaxy A02 modelini temel alacaktır.

Akıllı telefon, gücünü MediaTek’in MT6739W yonga setinden alacak. Buna ek olarak 13MP arka kameraya sahip olan cihazda 5MP özçekim kamerası bulunmaktadır. Aynı zamanda arka bölümde ek olarak 2MP makro kamera sensörü de yer alacak. MicroUSB portuna sahip olması beklenen cihaz, ne yazık ki yavaş olan 7.5W maksimum şarj hızına sahip olacak.

“Samsung Galaxy M02 Modeli, 2 Şubat’ta Piyasaya Sürülecek” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir