TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S10 Fiyatı ve Özellikleri

İşte karşınızda Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10! Özellikleri ve fiyatına dair tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Galaxy S10, Samsung ve onun hikayeli S serisi için uygun bir 10. yıldönümü telefonu. Ön kameranın yerini alacak kadar geniş ve yeni görünümlü Infinity-O ekranı ve ultra geniş fotoğraflar çeken üç mercekli bir arka kamera ile değişim sunuyor. Ekrandaki parmak izi sensörü teknolojisi size iyi hizmet etmeli, Kablosuz PowerShare de arkadaşlarınıza iyi hizmet verebilir. Bu çok büyük bir değişiklik.

Bu telefonu gerçekten satan 6.1 inç Infinity panele sahip ekranı. Yandan kıvrımlı kenarların üzerine düşen pikseller ile yukarıdan aşağıya uzanan neredeyse kenardan kenara bir görünüm sunar – Samsung’un 2019 amiral gemisi akıllı telefonunda büyük çerçevelere yer yoktur.

Yeni Infinity-O ekranı, aynı zamanda Galaxy S10 Plus’ın ve daha ucuz Galaxy S10e’nin bir özelliği, ön kameranın yerini alıyor ve ekranda küçük bir “delik” açıyor. Önemli sensörlerin tümü, bu canlı ve parlak Super AMOLED ekranın arkasına özenle yerleştirilmiş. Ayrıca ekranın altında yeni ultrasonik parmak izi sensörü var.

Samsung’un kamera dizisinde normal, telefoto ve yeni ultra geniş fotoğraflar çekmek için kameralar bulunuyor. Ultra geniş açılı kamera, önünüzde bulunanları yedeklemek zorunda kalmadan daha fazlasını yakalamakla uğraşıyor.

Galaxy S10 aynı zamanda herkesin alabileceği özelliklere sahiptir. Kablosuz PowerShare özelliği, S10’un arkasını, Qi’yi başka bir telefonu veya yeni Galaxy kablosuz kulaklıkları şarj etmek için kullanmanıza olanak tanır.

Galaxy S10, bir telefona paketlenmiş, diğer el cihazlarının tüm özelliklerinin bir birleşimidir. Samsung, toplayabildiği kadar çok sayıda teknik özelliğe öncülük eder, daha hızlı Wi-Fi 6 ve HDR10+. İşte Samsung’un gerçekten en iyi yaptığı şey bu.

Samsung Galaxy S10 Ekran Özellikleri

Samsung’un ekranları o kadar iyi ki “rakiplerimiz bile kullanıyor” diyor Samsung marka yöneticisi Paul Guzek.

Aslında, Galaxy S10’un 6.1 inçlik Süper AMOLED ekran paneli, Samsung’un rakiplerine sattığı her şeyden daha iyi görünüyor. Kenarları üzerine dökülen pikseller, daha iyi dış mekan görüşü için yüksek parlaklık ve üstün kontrast ve renk için HDR10+ desteği ile zarif kavisli kenarlara sahiptir.

Yeni Infinity-O ekran tipi ön plana çıkıyor. Samsung, önde gelen kamerayı yerleştirmek için ekranın sağ üst köşesinde bir lazer kesim deliği kullanarak, amiral gemisi telefonlarının üstündeki bir çentikten başarıyla kaçındı.

Samsung’un üst hoparlörü hâlâ hüküm sürüyor ve alt kısımda ince fakat göze çarpan bir çene var; çerçeve olmadan ziyade daha az çerçeve. Alt çerçevenin üste göre daha büyük olması gözümüze çarpar – delikten daha fazla rahatsız edici olabilir.

Samsung Galaxy S10 Tasarımı

İnce alüminyum çerçevesi yumuşak cam arasına sıkıştırılmıştır, arkası seçtiğiniz renktedir: Flamingo Pembesi, Prizma Siyah, Prizma Mavi, Prizma Beyaz, Canary Yellow ve Prizma Yeşil.

Arkasında, üç mercekli kamera dizilimi var. Kamera dizilimi hoş ve arka parmak izi sensörleri olmadığından özellikle temiz bir görünüm mevcut.

Samsung, Wireless PowerShare’in faydalı olacağı iki senaryo ortaya koydu: bir arkadaşınızın telefonunu şarj etmek veya geceleri Galaxy Buds kablosuz kulaklığınızı şarj etmek, fişe takılan S10’unuzu etkin bir Qi şarj cihazı haline getirdi. Ancak Samsung, telefonun şarjının %30‘un altına düştüğünde PowerShare’in çalışmayacağını belirtti.

Ayrıca görünmez – ön tarafta bu kez – parmak izi sensörü var. Birçok Android telefon arkaya dönük bir parmak izi sensörü kullanırken, Samsung, öne bakan ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcı sensör kullanıyor.

Bu, örneğin OnePlus 6T ve Huawei Mate 20 Pro’daki optik sensörlerden farklı bir ultrasonik parmak izi sensörüdür. Samsung, parmak izinizi 3B tarayarak daha iyi ve daha güvenli olduğu söylenen Qualcomm destekli teknolojiyi kullanıyor.

Ve burada, ilk S telefonundan on yıl önce değişmeyen hoş bir klasik: 3.5mm kulaklık girişi. Samsung, 2019’daki standart kulaklık jakını içeren az sayıdaki telefon üreticisinden biridir – ve kablosuz Galaxy Buds‘ı tanıtmasına rağmen yapıyor.

Samsung Galaxy S10 Kamera Özellikleri

Samsung, istediğiniz açıyla fotoğraf çekmenizi istiyor, bu yüzden Galaxy S10 arka kameralarında 12MP normal lens, 12MP optik olarak yakınlaştırılmış telefoto lens ve yepyeni bir 16MP ultra geniş lens bulunuyor.

Samsung’un 123 derecelik görüş alanı oldukça geniştir; bu, her şeyi bir çekimde görmek için yedekleme yapmak zorunda kalmama amacına hizmet eder. Ancak bu doğal olmayan bir balıkgözü görünümüne neden olabilir. Bu ultra geniş kamera diğer iki lense kıyasla OIS‘den de yoksun.

Önde, çift otomatik odaklamalı tek bir 10MP kamera var. S10 Plus’a yükseltirseniz, portre fotoğraflarındaki derinliği artırmak için 8MP kamera da alırsınız.

Video tarafında, yazılım HDR10+‘ya kaydetmek ve Dijital Video Sabitleme sunmak için yükseltildi. Samsung, bunun tüm Ultra HD videonuzu bir aksiyon kamerası kadar pürüzsüz hale getirmesi gerektiğini söylüyor.

Samsung Galaxy S10 Performans ve Batarya

Samsung Galaxy S10, içinde bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak yeni ve en iyi Snapdragon ya da Exynos yonga setlerini kullanarak, başlık altında uygun bir şekilde geliştiriliyor.

Ayrıca, geçen yılki S9’da 4GB RAM üzerinden ciddi bir yükseltme olan 8 GB RAM ile birlikte gelir ve 128 GB veya 512 GB dahili depolama için seçenekler içerir. Burada endişelenecek 64 GB sürümü yok ve Samsung hala genişletilebilir depolamayı destekliyor.

3.400mAh batarya, S9’un 3.000mAh kapasitesinin üzerinde bir yükseltme içeriyor. Samsung tüm gün pil ömrü iddia ediyor.

Ayrıca, Wi-Fi yönlendiricileri arasında kesintisiz geçişi destekleyen ve 802.11ax’den dört kat daha hızlı olan yeni nesil Wi-Fi 6 da bulunuyor. %20 hız artışı sağlamalıdır, ancak bu özellikten gerçekten faydalanmak için yeni bir modeme ihtiyacınız olacaktır.

İşte Samsung Galaxy S10 Özellikleri:

  • 6,1 inç 3040x1440p 2K çözünürlükte Super AMOLED ekran HDR10+ ve Gorilla Glass 6 koruma 1200 nit parlaklık
  • Exynos 9820 Octa 8 nanometre yonga seti Mali G76MP12 GPU
  • 128GB / 512GB Hafıza
  • 8GB RAM
  • Arkada 12 MP, f/1.5-2.4, 26mm ana kamera, 1/2.55″, 1.4µm, 12 MP, f/2.4, 52mm telefoto kamera, 1/3.6″, 1.0µm, AF, OIS, 2x optik zoom ve 16 MP, f/2.2, 12mm geniş açı sensörü
  • Önde 10 megapiksel f/1,9 4K çekim yapabilen kamera
  • Ekrana gömülü ultrasonik parmak izi okuma sensörü
  • Stereo hoparlör ve 32bit/384 KHz ses desteği
  • 3400 mAh pil gücü 15W hızlı şarj

İşte Samsung Galaxy S10 Fiyatı:

Samsung Galaxy S10 modelinin 8GB RAM – 128 GB depolamalı versiyonu 6599 TL fiyat etiketine sahip.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir