TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S20 Fan Edition Modelinin Tüm Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S20 Fan Edition modeli, son zamanlarda pek çok sızıntı ve söylenti ile gündeme gelmeye başladı. Şirketin yaklaşan akıllı telefon modelinin tasarımına ve özelliklerine dair birçok şeyi öğrenmiş olduk. Şimdi ise Samsung Galaxy S20 Fan Edition modelinin fiyatı dışındaki tüm tasarım ve özellik detayları ortaya çıktı.

Galaxy S20 Fan Edition modelinin özelliklerini ortaya çıkaran bu yeni sızıntı, WinFuture aracılığıyla paylaşıldı. Bu kaynağa göre akıllı telefon Snapdragon 865 ve Exynos 990 olmak üzere iki farklı yonga seti yapılandırmasına sahip olacak. Snapdragon işlemcili model, Avrupa ülkelerinde Galaxy S20 FE 5G ismiyle satışa sunulacak. 5G desteğine sahip olmayan diğer model ise basitçe Galaxy S20 FE olarak raflardaki yerini alacak.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition Modelinin Teknik Özellikleri

Akıllı telefon, 6,5 inç boyutunda ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile birlikte karşımıza çıkacak. Corning Gorilla Glass 3 teknolojisiyle korunan bu ekran 120Hz yenileme hızı sunarken 407ppi piksel yoğunluğu değeriyle birlikte gelecek. Bununla birlikte FHD+ çözünürlüğündeki bu ekranın en/boy oranı ise 20:9 olarak belirtilmektedir.

Cihaz, herhangi bir MicroSD kart yuvası olmadan 6GB RAM + 128GB UFS 3.1 dahili depolama yapılandırması ile gelebilir. Galaxy S20 FE modelini satın almak isteyen kişiler; beyaz, mavi, turuncu, lavanta, yeşil ve kırmızı olmak üzere toplam 6 farklı renk arasında seçim yapabiliyor. Ancak bu renk seçenekleri bölgeden bölgeye farklılık gösterebiliyor. Hatta 5G destekli varyant ile sınırlı olmak şartıyla “lacivert” renk seçeneği de olabilir.

Cihazın arka yüzeyinin hangi materyalden üretildiği bilinmiyor ancak akıllı telefonun kablosuz şarj ve ters kablosuz şarjı desteklediğini biliyoruz. Galaxy S20 FE’nin de standart Galaxy Note 20 modeli gibi çoğunlukla plastik arka panelle gelebileceğini belirtelim. Ancak sızıntıda cihazın metal gövdeye sahip olduğu belirtildiği için cam arka panelle gelme ihtimali de mevcut.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition modelinin ekranında 32MP özçekim kamerası içeren bir delik bulunacak. Telefonun arkasında ise OIS destekli 12MP ana kamera, 12MP ultra geniş açılı kamera ve 3x yakınlaştırma yapabilen OIS destekli 8MP telefoto kameradan oluşan üçlü bir kamera kurulumu yer alacak. Ayrıca telefon; ivmeölçer, jiroskop, manyetik sensör, salon sensörü, ışık sensörü ve yakınlık sensörü gibi tüm önemli sensörleri içerecektir.

Akıllı telefonda 15W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh kapasiteli bir batarya bulunacak. Cihaz kutusundan Android 10 tabanlı One UI 2.1 veya 2.5 ara yüzü ile birlikte çıkacak. Cihazın diğer özellikleri arasında WiFi 6, Bluetooth 5.0, temassız ödemeler için NFC, AKG ile ayarlanmış stereo hoparlörler ve IP68 toza ve suya dayanıklı bulunmaktadır. Son olarak, Samsung Galaxy S20 FE 74.5 x 159.8 x 8.4 mm boyutlarında olacak ve 190g ağırlığında olacak. Fiyat konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil.

“Samsung Galaxy S20 Fan Edition Modelinin Tüm Özellikleri Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir