Mor rengi akıllı telefonlarda çok beğeniliyor. Samsung da Galaxy S22 modeli için bu neşeli rengi kullanmak istedi ve yeni renk seçeneğini tanıttı.

Samsung Galaxy S22 serisi bu yıl çok tutuldu. Güney Koreli şirketten S22 modeli için Bora Purple adında yeni bir mor renk seçeneği tanıtıldı.

Her rengin kendine has özellikleri ve mirası vardır. Bunlar arasında mor en sevilenlerden biri olmuştur. Sıcaklığı ve iyimserliği çağrıştıran farklı bir enerji türü yaratmak için mavinin sakinliği ile kırmızının heyecanını harmanlayan çekici bir renktir. Karşılayıcı ve kapsayıcıdır, çeşitliliği kucaklar.

Bu anlamda mor, Samsung Galaxy telefonları için şunları ifade eder: bireyselliği benimsemek, sınırları zorlamak ve açıklık felsefesi altında durmaksızın yenilik yapmak.

İŞTE BORA PURPLE RENGİ

Orchid Grey renk tonu Samsung Galaxy S8’de, Lila Purple renk tonu Galaxy S9’da, Violet rengi S22 serisinde ve Lavender lavanta tonu Z Flip 3 modellerinde kullanıldı.

Mor, Galaxy’nin imza stilinin ayırt edici özelliği oldu. Morun Galaxy felsefesiyle el ele giden mirasını genişletmek için en yeni renk tonu ise bugün sunuldu: Bora Purple. “Bora” mor için Korece bir kelimedir ve parlak ve göz alıcı Bora Purple Galaxy S22, neşe uyandırmak, yaratıcılığı ateşlemek ve bireyselliği kucaklamak için tasarlanmıştır.

“Pastel ve nötr tonları ile Bora Purple, iyimserliği ve sakinliği temsil ediyor. Samsung Electronics MX Business Global Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Sonia Chang, seçim gücüyle dünyanızı ortaya çıkaracak” açıklamasında bulundu.

Samsung’un Bora Purple rengindeki Galaxy S22’si 10 Ağustos’tan itibaren satın alınabilecek.