TEKNOLOJİ

Vivo Y31s 5G Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Vivo, uygun fiyata sahip ama bununla birlikte 5G desteğini de beraberinde getiren yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Vivo Y31s 5G isimli akıllı telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 480 5G yonga setinden alıyor ve 90Hz tazeleme hızına sahip bir ekran ile birlikte geliyor. Bununla birlikte akıllı telefonda 18W hızlı şarj destekli ve 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya yer alıyor.

Vivo Y31s 5G Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Vivo Y31s 5G modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Çinli şirketin yeni akıllı telefon modeli, su damlası çentiğine sahip bir ekran ile birlikte geliyor. Üst ve yan çerçeveler konusunda başarılı olan akıllı telefonun alt çerçevesi ise diğerlerine göre daha kalın bir görünüm sunuyor. Cihazın arka bölümüne geçtiğimizde ise sol üstteki dikdörtgen kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Bu modül içerisinde ikili kamera kurulumunun yanı sıra bir de LED flaş yer alıyor.

Akıllı telefonun yana tarafında yer alan güç butonunda, entegre edilmiş bir fiziksel parmak izi okuyucu sunuluyor. Bağlantı noktası olarak USB Type-C portuna sahip olan akıllı telefonda aynı zamanda 3,5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Bununla birlikte Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, yeni orta sınıf akıllı telefon modelini kırmızı, siyah ve gradyan olmak üzere üç farklı renk düzeninde satışa sunuyor.

Ekran Özellikleri

Vivo Y31s 5G modeli, 6,58 inç boyutunda ve 1080 x 2408 piksel çözünürlüğünde bir IPS LCD ekran ile birlikte geliyor. 90Hz tazeleme hızı sunabilen bu ekran 1500:1 kontrast oranı ile karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte akıllı telefonun ekran/gövde oranının %90,61 seviyesinde olduğunu da belirtelim.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranında su damlası çentiği olduğunu belirtmiştik. Bu su damlası çentiği içerisinde 8MP özçekim kamerası yer alıyor. Çeşitli video ve fotoğraf çekim modlarını destekleyen bu ön kamera ile birlikte yüksek çözünürlükte videolar kaydedebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise dikdörtgen yapıya sahip bir kamera modülü yer alıyor. Bu kamera modülü içerisinde ikili kamera kurulumu ve bir de LED flaş bulunuyor. Vivo, bu ikili kamera kurulumunu 13MP geniş açılı ana kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensör olarak sunuyor.

Batarya Özellikleri

Vivo Y31s 5G modelini cihazın alt bölümünde yer alan USB Type-C portu üzerinden şarj edebiliyorsunuz. Akıllı telefonda 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya yer alıyor. Bununla birlikte 18W hızlı şarj desteği sayesinde akıllı telefonu kısa süreler içerisinde tamamen şarj edebiliyorsunuz.

Donanım Özellikleri

Vivo’nun yeni orta sınıf modeli gücünü Qualcomm’un 5G destekli Snapdragon 480 yonga setinden alıyor. 6GB RAM’e sahip olan akıllı telefonda 128GB dahili depolama alanı bulunuyor. Bununla birlikte akıllı telefon kutusundan Android 11 tabanlı Funtouch OS 10.5 arayüzü ön yüklü olarak çıkıyor.

İşte Vivo Y31s 5G Özellikleri:

  • Ekran: 6,58 inç, 1080 x 2408p, 90Hz IPS LCD
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 480 5G
  • RAM: 6GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 13MP geniş açılı, 2MP derinlik algılayıcı sensör
  • Batarya: 5.000mAh, 18W hızlı şarj
  • Boyutlar: 164,15 × 75,35 × 8,40 mm
  • Ağırlık: 185,5 gram
  • İşletim Sistemi: Android 11 tabanlı Funtouch OS 10.5
  • Renkler: Kırmızı, Siyah, Gradyan

İşte Vivo Y31s 5G Fiyatı:

  • 6GB RAM + 128GB dahili depolama: $262

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir