Oyun telefonları, her zaman kullanıcıları daha çok cezp eder. Xiaomi, bu kez Apple gibi büyük bir rakibi oyun performansı konusunda geride bıraktı!

Oyun telefonları, diğer cihazlardan daha yüksek performans özelliklerine sahiptir. Bununla birlikte, bazı amiral gemisi akıllı telefonlar, oyun cihazları olarak çalışmak için yeterli donanıma sahiptir. Xiaomi 12S Ultra ve iPhone 13 Pro Max arasındaki bir oyun testi, bazı göz kamaştırıcı sonuçlar ortaya çıkardı. Oyun testi, Xiaomi 12S Ultra’nın çeşitli kategorilerde iPhone 13 Pro Max’i geride bıraktığını gösterdi.

iPhone’ların A serisi çipleri, telefonun performansına büyük ölçüde katkıda bulunur ve iPhone 13 Pro Max, serisine göre birkaç gömlek daha üstündür. iPhone’lar geleneksel olarak Android telefonlardan daha yüksek performans sunar, ancak görünüşe göre Android yonga setleri yavaş yavaş onlara yetişiyor.

Oyun testi sonuçlarına göre; Xiaomi 12S Ultra’nın bir iPhone 13 Pro Max’ten daha iyi bir oyun cihazı sunduğu ortaya çıktı. Analist, Xiaomi amiral gemisi akıllı telefonu hem Android hem de Apple akıllı telefonlar arasında zirveye koyuyor.

Telefonun Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti, oyun performansını değiştirecek gibi görünüyor. Selefi Snapdragon 8 Gen 1 ve diğer yongalara göre büyük bir gelişme bu. Zorlu testler, Xiaomi 12S Ultra’nın, 2022’de çıkan diğer tüm en iyi akıllı telefonlardan daha yüksek kare hızlarında (ortalama 588 fps) çalıştığını ortaya koydu.

Ayrıca, çok yüksek kare hızlarında çalışırken aşırı ısınmaya neden olmadı. Akıllı telefon, incelenen tüm akıllı telefonlar arasında en havalı olanıydı. Bunlar, iPhone 13 Pro Max, iPhone SE 2022 ve Galaxy S22 Ultra dahil olmak üzere Apple ve Samsung’un amiral gemilerini içeriyordu.

A15 Bionic yonga setinden güç alan iPad Mini 6’nın, Xiaomi 12S Ultra’ya göre daha yüksek kare hızı sağladığı belirtiliyor. 12S Ultra için Geekbench listesini incelemek ve diğer amiral gemilerine karşı nasıl performans gösterdiğini görmek ilginç olacak. 12S Ultra, çoğu telefondan daha büyük bir ana kamera sensörüne, 6.73” OLED panele ve 4.860 mAh pili için 67 W şarj desteğine sahiptir. Akıllı telefonun birkaç etkileyici özelliği daha var ve yaklaşık olarak 900 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip.