TEKNOLOJİ

Xiaomi Mi 10S Modelinin Resmi Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Son raporlar, Xiaomi’nin Mi 10 serisine yeni bir akıllı telefon modeli dahil edeceğini ortaya koydu. Bununla birlikte bu modelin Mi 10S olarak isimlendirileceği belirtiliyordu. Şimdi ise Çinli teknoloji devi, söz konusu modelin varlığını doğruladı. Aynı zamanda Xiaomi Mi 10S modelinin resmi tanıtım tarihi açıklandı. Yaklaşan model, 10 Mart tarihinde Çin’de düzenlenecek bir etkinlik ile birlikte tanıtılacaktır.

Bunlara ek olarak Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun, Mi 10S modelinin üç temel özelliği hakkında bazı ipuçları verdi. Akıllı telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 870 isimli yonga setinden alacak. Bununla birlikte yaklaşan modelde Harman Kardon tarafından geliştirilen bir hoparlör bulunacaktır. Ayrıca cihazın tasarımının ise geçen sene tanıtılan Mi 10 Ultra ile benzer olacağı belirtilmektedir.

Paylaşılan tanıtım afişinde cihazın üç farklı renk seçeneğine sahip olduğunu görüyoruz. Görsele göre cihazın siyah, beyaz ve mavi renkleri mevcut olacak. Bununla birlikte akıllı telefonun arka bölümünde dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Bu kamera kurulumundaki ana kamera 108MP kamera sensöründen oluşacak. Dolayısıyla oldukça yüksek kalitede çekimlere olanak tanımış olacaktır.

Xiaomi Mi 10S modeli, bu yılın başlarında farklı ülkelerdeki çeşitli sertifikasyon süreçlerinden geçti. Bununla birlikte TENAA ve 3C gibi kurumlar tarafından onaylandı. Bu sertifikalara göre akıllı telefon 6,67 inç boyutunda bir ekran ile birlikte karşımıza çıkacak. Ayrıca akıllı telefonda 33W hızlı şarj destekli ve 4.860mAh kapasiteli büyük bir batarya yer alacak.

Söylentilere göre yaklaşan modelin diğer özellikleri Xiaomi Mi 10 5G modeliyle benzerlik gösterecek. Ancak bu durumla ilgili herhangi bir doğrulamanın olmadığını belirtelim. En başta da belirttiğimiz gibi akıllı telefon 10 Mart’ta Çin’de tanıtılacak. Bununla birlikte tanıtıldığı gün cihazın tüm teknik özelliklerini ve satış fiyatını sizlere Teknobuk üzerinden aktarıyor olacağız.

“Xiaomi Mi 10S Modelinin Resmi Tanıtım Tarihi Belli Oldu” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir