TEKNOLOJİ

Xiaomi’nin Yaklaşan POCO M3 Modelinin Render Görüntüleri Yayınlandı

Çinli teknoloji devi Xiaomi‘nin yaklaşan POCO M3 modelinin tasarımı detaylanmaya başladı. Orta sınıf özelliklere sahip olacak akıllı telefon, 24 Kasım tarihi için planlanan bir tanıtım etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ortaya çıkan render görüntüleri ile birlikte cihazın tasarımı ve sahip olduğu renk seçenekleri, hayranlar için şimdiden heyecan yaratmış durumda.

Ishan Agarwal tarafından 91 Mobiles üzerinden paylaşılan render görüntüleri, POCO M3’ün üç farklı renk seçeneği ile birlikte satışa sunulacağını göstermektedir. Standart olarak beklenen siyah rengin yanı sıra render görüntülerinde parlak sarı rengin yanı sıra bir de gayet alımlı bir görüntü sunan mavi renk seçeneği de bulunmaktadır.

POCO M3 modeli, su damlası çentiğine sahip bir ekran ile birlikte gelecek. Cihazın arka tasarımı ise OnePlus 8T modelinin “Cyberpunk 2077” özel sürümünü anımsatan bir çizgiye sahip. Cihazın arka kameraları sol bölüme konumlandırılmış olsa da sağ tarafta kalan boşluk kısmı da siyah renkli bir tasarım ile sunulmaktadır. Bununla birlikte bu siyah bölümde beyaz bir “POCO” logosu da yer alıyor.

Bu güzel tasarımın ilerleyen aylarda farklı akıllı telefon üreticileri tarafından da taklit edilmesini bekliyoruz. POCO M3 modeli, dikey olarak konumlandırılmış olan üçlü arka kamera kurulumuna sahiptir. Henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da arka kamera kurulumundaki ana kameranın 48MP sensör olarak sunulacağı söylenmektedir. Bunun dışında cihazın yandaki güç butonuna entegre edilmiş bir fiziksel parmak izi okuyucu da olacak.

6,53 inç boyutunda Full HD+ ekrana sahip olacak cihaz, gücünü Snapdragon 662 yonga setinden alacak ve 4GB RAM ile birlikte gelecek. Bununla birlikte 18W hızlı şarj destekli 6.000mAh kapasiteli bir batarya bu donanımlara eşlik edecek. Yaklaşan POCO M3 modelinin daha sonradan ufak özelleştirmeler ile birlikte Redmi markası altında da satışa sunulacak bir modele dönüşeceği belirtilmektedir.

“Xiaomi’nin Yaklaşan POCO M3 Modelinin Render Görüntüleri Yayınlandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir