ÖNERİLER

Özel İstanbul Beko Servisleri


Servis sektöründe farklı olmak bizim işimiz. Özel Beko Servis Gebze firması olarak değerli kullanıcılarımızı memnun etmek adına birçok fırsat sunuyoruz. Çalışma arkadaşlarımız sunduğu projeler sayesinde firmamızın gelişimine ve servis hizmetlerimizin iyileştirilmesine yardımcı oluyorlar. İstanbul bölgesi gibi nüfus olarak kalabalık olan bir şehirde zaman kaybı yaşamadan servis hizmeti sunmak kolay iş değil.

Çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız görüşmeler sonucu İstanbul bölgesinde daha yaygın bir ağa sahip olmak adına çalışmalara başladık. Servis araçlarımızı gerekli bölgelere ulaştırdık ve meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Uzman kadromuz sayesinde işçilik konusunda kendimize fazlasıyla güveniyoruz. Beko marka ürünleriniz için profesyonel destek sunan servis ekiplerimiz ve çağrı merkezi çalışanlarımız 7 gün 24 saat sorularınızı cevaplıyor ve sorunlarınıza çözüm üretiyor.

Mail ya da telefon yoluyla bizlere ulaşan değerli müşterilerimizin taleplerini değerlendiriyoruz. Firma olarak yoğun çalışma saatlerine sahibiz ve bu yüzden dinlenmeye bile fırsatımızın olmadığını söyleyebiliriz. Haftasonu da hizmet veren firmamız sürekli olarak sizlerin telefonlarını yanıtlıyor ve bilgilerinizi kayıt altına alıyor.

Yaygın servis ağlarımız, gezici ekiplerimiz ve yeni faaliyete geçen motorize ekiplerimiz sayesinde çalışmalarımız aksamadan daha hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu sektöre yenilikleri getiren bir firma olan Beko özel teknik servis firması ara vermeden, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Farklı projeler ve fırsatlarla karşınıza çıkan firmamıza ulaşmak çok kolay. Çağrı merkezi çalışanlarımızın yanı sıra online adresimizden de bizlere ulaşabilir ve servis talebinde bulunabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir