TEKNOLOJİ

AnTuTu, Ocak Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonlarını Açıkladı

AnTuTu, akıllı telefonların performansı ile ilgili raporlar sunan ve en iyileri belirleyen bir test platformudur. Şirket her ay olduğu gibi geçtiğimiz ay için de “Ocak Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonları” sıralamasını yayınladı. Performansa göre yapılan bu liste, 1 Ocak ve 31 Ocak arasında toplanan verilere dayanmaktadır.

Aralık ayı için en iyi modellerin listesine buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim Ocak ayının en iyilerine. Amiral gemisi modellerin olduğu listede bu ayın birincisi geçen aydan farklı. Bu ay listenin en tepesinde, Xiaomi’nin yeni Mi 11 modeli yer alıyor. Mi 11, elde ettiği 707.306 puan ile zirveyi kaptı. Ardından ise ikinci sırada 648.929 puan ile Huawei Mate 40 Pro modeli geliyor. Bu modelden sonra ise sırasıyla ROG Phone3, Galaxy S21 Ultra ve Galaxy S21+ modelleri gelmektedir.

Ocak Ayının En İyi Üst Sınıf Akıllı Telefonları:

Bu modellerin ardından altıncı sırada Samsung Galaxy S21 5G isimli model geliyor. Yedinci sırada OPPO’nun Find X2 Pro modeli yer alıyor. Sekizinci sırada ise Galaxy Note20 Ultra 5G modeli bulunuyor. Bu modellerden sonra ise dokuzuncu sırada OnePlus 8 Pro ve hemen ardından son sırada Mi 10T Pro 5G modeli geliyor. Bununla birlikte listeye genel olarak baktığımız zaman önceki aylara göre işlemci çeşitliliğinin arttığını görmekteyiz.

Amiral gemisi modellerin performans listesi gibi orta sınıf modellerin listesinde de farklı yonga setleri görebiliyoruz. AnTuTu’nun Ocak ayı listesine göre orta sınıf modellerin lideri Honor 30 modeli olmuş durumda. Bu modelin ardından Huawei Nova 7, Redmi 10X 5G ve Xiaomi Mi 10T Lite 5G modelleri geliyor. Bu modeller sırasıyla ikinci, üçüncü ve dördüncü sıraya yerleştiler. Beşinci ve altıncı sırada ise yine sırasıyla olmak üzere Mi 10i ve Redmi K30 5G modelleri bulunuyor.

Ocak Ayının En İyi Orta Sınıf Akıllı Telefonları:

Listenin yedinci ve sekizinci sıralarında Xiaomi ve Huawei markalarının akıllı telefon modelleri bulunuyor. Yedinci sırada Xiaomi Mi 10 Lite 5G yer alıyor. Sekizinci sırada ise Huawei Nova 7i modeli bulunmaktadır. Bu modellerin ardından dokuzuncu sırada Realme 7 modeli geliyor. Onuncu yani son sırada ise Helio G90T işlemcili Redmi Note 8 Pro modeli yer alıyor.

“AnTuTu, Ocak Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonlarını Açıkladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir