TEKNOLOJİ

Yaklaşan Black Shark Modeli, Google Play Console’da Ortaya Çıktı

Yaklaşan Black Shark modeli, geçtiğimiz hafta Google Play Console’da ortaya çıktı. “Kaiser” kod adlı bu model, Full HD+ çözünürlüğünde bir ekrana ve 8GB RAM’e sahiptir. Bununla birlikte bu model muhtemelen Black Shark 4 olarak isimlendirilecek. Şimdi ise Google Play Console’da yeni bir Black Shark modeli görüntülendi.

“Penrose” kod adına sahip olan cihazın Black Shark 4 Pro modeli olduğunu düşünmekteyiz. Söz konusu akıllı telefon, 12GB RAM ve Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran ile listelenmektedir. Google Play Console’da akıllı telefonun Snapdragon 865 işlemcisine sahip olacağı gözüküyor. Ancak bunun bir hata olduğunu söyleyelim. Black Shark’ın yeni amiral gemisi modelleri, yüksek ihtimalle Snapdragon 888 yonga seti ile gelecek.

Google Play Console listesinde akıllı telefonun ön tasarımına ışık tutan bir görsel de bulunmaktadır. Bu görsele göre cihazın ekranında ortaya hizalı bir kamera deliği yer alacak. Aynı zamanda cihazın sol ve sağ çerçevelerinde düğmeler olduğunu görüyoruz. Soldaki düğmeler muhtemelen ses ayarları içindir. Sağdaki düğmeler ise oyun için özel tetik düğmeleri olabilir.

Ortaya çıkan yeni listenin gerçekten de Blach Shark 4 Pro olup olmadığı kesinleşmiş değil. Çünkü geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Black Shark 3 Pro modeli, QHD+ çözünürlüğünde ekrana sahipti. Ancak ortaya çıkan yeni sızıntılar, Black Shark 4 Pro’nun Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran ile geleceğini iddia ediyor.

Black Shark 4’e ait olan bilgilerden de biraz bahsedelim. Akıllı telefon 6,67 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Bununla birlikte 4.500mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağını biliyoruz. Aynı zamanda 120W hızlı şarj desteği de bu cihazda mevcut olacak. Önümüzdeki günlerde her iki model hakkında da daha fazla bilgiye ulaşacağımızı umuyoruz.

“Yaklaşan Black Shark Modeli, Google Play Console’da Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir