TEKNOLOJİ

Apple, Plastik Tasarımlı Daha Ucuz Bir AirPods Max Üzerinde Çalışıyor

Apple, AirPods serisinin altındaki ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. ABD merkezli şirket, yakın zamanda AirPods Max kulak üstü kablosuz kulaklık modelini piyasaya sürdü. 549$ gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulan bu model, premium bir tercih olarak serinin en tepesine konumlandırılmış oldu. Sektörden gelen haberlere göre Apple, plastik tasarımlı ve daha ucuz yeni bir AirPods Max modeli üzerinde çalışıyor.

Raporlar, Apple’ın AirPods Max’in daha ucuz bir “Sport” sürümünü piyasaya süreceğini ve onu daha ucuz hale getirmek için cihazın üzerinde bazı değişiklikler yapacağını gösteriyor. Ancak bu değişikliklerin ses kalitesini etkileyecek düzeyde aşırı bir değişiklik içermeyeceğini belirtiyorlar. LeaksApplePro’dan gelen en son bilgilere göre, Apple AirPods Max kulaklıkların yaklaşan daha ucuz modeli 350$ civarında fiyatlandırılabilir.

Böyle bir fiyatlandırma ile Sony WH-1000XM4 ve Bose QuietComfort 35 II gibi modellere rakip olabilir. Şirket, kulaklıkları daha ucuz hale getirmek için bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Söylendiğine göre makine dokulu anodize alüminyum kulaklıklar ve paslanmaz çelik kafa bandı yerine plastik bir yapı tercih edilecek.

Plastik malzeme daha az maliyetli olduğu için dolayısıyla cihazın fiyatı da daha uygun olacak. Şirket kaliteli bir plastiği tercih ederse, deneyim birinci sınıf olabilir. Kulaklıkların ağırlığı daha hafif olacağı için plastiği tercih etmek iyi bir şey olabilir. Aslında bu durum, birçok kullanıcının Apple’ı mevcut AirPods Max modeli için eleştirdiği bir şey.

Özellikler açısından Apple’ın yakın zamanda piyasaya sürülen kulaklığın; aktif gürültü engelleme, uzamsal ses, şeffaflık modu ve 20 saatlik pil ömrü gibi bazı öne çıkan özelliklerini korumasını bekliyoruz. Bahsetmiş olduğumuz bu bilgiler, bazı spekülasyonlardan ve raporlardan ibarettir. Şirket tarafından açıklanmış kesin bir bilgi henüz mevcut değil. Ucuz modelle ilgili yeni detaylar geldiği sürece sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“Apple, Plastik Tasarımlı Daha Ucuz Bir AirPods Max Üzerinde Çalışıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir