OTO HABER

Aston Martin DBX Bowmore Edition, Sadece 18 Adet Üretilecek

Aston Martin, DBX SUV’sinin çok özel bir versiyonunu ortaya çıkardı. Araca Aston Martin DBX Bowmore Edition adı verildi ve iki lüks İngiliz markasının özünü yakalamak için iş birliği içerisinde tasarlandı. Aston Martin, alıcının Bowmore Islay mirasını deneyimlemesine olanak tanıyan benzersiz bir ziyaret sırasında müşterilere teslim edilecek yalnızca 18 Bowmore Edition DBX SUV üretmeyi planlıyor.

Markaya aşina olmayanlar için Bowmore, efsanevi bir malt viski fabrikasıdır. Araç, Aston Martin tarafından Aston Martin’in ısmarlama servisi Q tarafından geliştirildi. 18 adet üretilecek Bowmore DBX SUV’un her biri, İskoçya’da özel bir yaşam tarzı deneyiminde müşterilere teslim edilecektir. Özelleştirilmiş araçlar, DBX’in yan kaplamaları için hala orijinal viskiden bakır kullanan Bowmore markalı bakır kaplamalara sahiptir.

Alıcılar, karartılmış tekerleklerin arkasına sıkıştırılmış siyah fren kaliperleri olan aracı seçebilirler. Obsidian monoton veya Copper Tan Metallic/Obsidian Duotone dahil olmak üzere iki iç renk seçeneği alıcılara sunulmaktadır. Aracın dışında, tüm Bowmore Edition DBX arabaları özel bir Bowmore Mavisi ile sunuluyor.

Alıcılar, baştan aşağı mavi metalik bir dokunuşa sahip olan Xenon Gri ile alternatif bir boya rengi seçme seçeneğine sahip. Diğer Q by Aston Martin tasarım detayları, cilalı bakır bardak tutucular ve orijinal Bowmore hala geri dönüştürülmüş bakırdan yapılmış kapı eşik plakalarını içerir. Orta konsol, elle yerleştirilmiş bakır folyo detaylarını içeren parlak siyah bir çıtaya ve döşemeye sahiptir.

Araçların her biri ayrıca bir Bowmore tüvit piknik battaniyesi ve deri çantayı içeren özel bir aksesuar seçkisiyle birlikte gelir. Benzersiz stil ve özelliklerin dışında DBX, 2019’da piyasaya sürülen ile aynı teknik özelliklere ve donanıma sahiptir. 550PS ve 700Nm üreten 4.0 litrelik çift turbo V-8 ile karşımıza çıkan bu otomobil, harikalar yaratmaya devam ediyor.

“Aston Martin DBX Bowmore Edition, Sadece 18 Adet Üretilecek” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir