TEKNOLOJİ

Galaxy M41 Modeli, 6.800mAh Kapasiteli Bataryaya Sahip Olacak

Sadece birkaç hafta önce, Samsung’un Galaxy M41 modelinin durdurulduğu ve bu modelin piyasaya sürülmeyeceği belirtilmişti. Ayrıca şirketin bu model yerine Galaxy M51 isminde yeni bir model üzerinde çalışacağı söylenmişti. Ancak kısa süre önce Galaxy M41 modeli ile alakalı önemli bir gelişme yaşandı. Akıllı telefonun sahip olacağı bataryanın kapasitesi belli oldu.

Samsung, Çin’deki 3C kurumundan yeni akıllı telefon modeli batarya sertifikası aldı. 28 Haziran’da alınan bu batarya sertifikasına göre, Galaxy M42’de devasa bir batarya mevcut olacak. Bu devasa bataryanın kapasitesi ise 6.800mAh değerinde olacak. Bu gerçekten hayret verici ve heyecanlandıran bir pil kapasitesi.

Daha önce bu boyuttaki pilleri akıllı tabletlerde gördük. Hatta bazı tablet modellerinde bu kadar yüksek kapasiteli bataryaların sunulmadığını da gördük. Ancak Samsung akıllı telefonlardaki piller konusunda farklı bir boyuta geçiyor ve uzun saatler tek şarj ile kullanım ömrü sunacak telefonlar üzerine odaklanıyor.

Devasa kapasiteli bataryanın şarj edilmesi de ayrı bir dert. Samsung’un bu noktada sağlam bir şarj desteği sunması gerekiyor. Yüksek hızlı şarj teknolojisinin bu cihaza iyi bir şekilde entegre edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şirket, bu model ile birlikte şarj kablosuna bağlı kalmak istemeyen ve saatlerce eve girmeyen kişileri yakalayacak gibi duruyor.

Görünen o ki Samsung Galaxy M41 modelinde pes etmiş değil. Şirket cihazdaki özellikler konusunda adım adım sertifikaları elde ediyor ve güvenlik aşamalarını tamamlıyor. Bu tarz bilgilerin yoğunlaşmasının ardından genellikle akıllı telefonlar tanıtılır. Yani Galaxy M41’in yakın zamanda tüm özellikleriyle tanıtılmasını bekleyebiliriz.

“Galaxy M41 Modeli, 6.800mAh Kapasiteli Bataryaya Sahip Olacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir