TEKNOLOJİ

Google Haritalar, Yol Tarifi Vermekten Daha Fazlasını Yapacak

Google Haritalar bir yere giderken yol bulmak için geliştirilmiş en önemli uygulamaların başında geliyor. Ancak Google tarafından yapılan yeni bir duyuruda bunun da ötesine geçileceğinden bahsediliyor.

Google Haritalar bir navigasyon uygulaması olarak tanınıyor ancak bu duyurudan sonra bir yol göstericiden çok daha fazlası olacağı belirtildi.

Bir ara Google kullanıcılara istedikleri özellikleri iletmelerini söylemişti ve bu isteğe bir çok güzel fikir ile karşılık verdi kullanıcılar. Bu fikirleri masaya yatıran Google kullanıcıların karşısına çok güzel özellikler ile yeniden çıkmayı planlıyor. Yapay zeka ve özelleştirilebilir bir deneyim sunulacak bizlere.

Bu özellikler ile birlikte Google Haritalar adeta bir sosyal medya platformu gibi olacak. Belli şehirleri veya ilçeleri takip edebilecek ve bu bölgelerde açılan yeni mekanlardan bu sayede haberdar olabileceksiniz.

Bir yandan da hoşlandığınız mekanlardaki menülere ulaşabilecek ve bu sayede oturduğunuz yerden ne yiyeceğinize karar verebileceksiniz. Bunun yanında uygulama takip ettiğiniz yerlere ve gündeme göre size özel öneriler de sunacaktır.

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir