ÖNERİLER

Güvenilir ve Hızlı Hizmet İçin Özel Arnica Servis


Küçük ev aletleri üretmesiyle tanınan Arnica, uzun yıllara dayanan deneyimiyle ürettiği tüm cihazlarda tüketici taleplerini ön planda tutarak, kaliteli, şık bir görünüme sahip ve dayanıklı ürünler tasarlamaktadır. Müşteri ihtiyaçlarını bilen ve tüm uygulamalarını bu doğrultuda gerçekleştiren Arnica, tüm ürün gruplarında farklı alternatifler sunarak, yüksek kapasite ürün ihtiyacını gidermektedir. Arnica ürünleri için oluşturduğumuz Arnica servis hizmetlerimiz, markanın tüm ürünlerini içine alan geniş bir hizmet olarak sunulmaktadır. Mobil ekiplerimiz tarafından müdahale edilmesinin yanında firmamıza ulaştırılan cihazlar da kısa süre içerisinde tamir edilip, teslim edilmektedir.

Firmamıza ulaştıracağınız Arnica cihazlarınız detaylı ve hızlı bir tamir sürecinin ardından geri teslimatı sağlanacaktır. Dilerseniz ekiplerimiz tarafından evinizden cihazınız alınabilir ve tamir sürecinin sonunda geri teslimatı sağlanabilir. Özel Arnica Servis Ataşehir hizmetimizde bu markanın ürünlerinde deneyimli, dinamik, genç, teknolojiye hakim, teknik bilgi ve donanımı yüksek, eğitimli personeller çalışmaktadır.

Müşteri ilişkilerini en üst seviyede tutmayı hedefleyen firmamız tüm çalışanlarını bu noktada eğiterek, güler yüzlü hizmet anlayışını tüm işlemlerinde hakim kılmıştır. Cihazlarınıza yapılan müdahalede parça değişimi sağlanırsa, bu parçaya 1 yıl süresince garanti sunuyoruz. Aynı parçanın arızalanması halinde değişimi ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Arnica servis hizmetlerimize 444 78 56 numaralı telefondan haftanın 7 günü 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz kafanızdaki tüm soruları cevaplayacak ve cihazınızla ilgili sizi yönlendirecektir. Mobil ekiplerimiz tarafından sunulan hizmetimizle cihazınız kısa süre içerisinde çalışır hale gelecek ve uzun süre sıkıntısız bir şekilde performans gösterecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir