GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Hisense Dünyada Bir İlk Olan Çift Ekrana Sahip 85 inç 8K Pro TV’yi Tanıttı

Çin menşeili teknoloji devi Hisense, dünyada’ki ilk çift ekrana sahip 85 inç 8K Pro Tv‘yi tanıttı. Cihaz çeşitli donanım ve yazılım optimizasyonları ile izleyicilere en iyi görüntü deneyimini sunmak için makine öğrenim teknolojisini içerisinde bulunduruyor. Ayrıca cihaz 129Hz yenileme hızını destekliyor.

Hisense Çin merkezli bir beyaz eşya ve elektronik üreticisi. Şirket uzun zamandır üzerinde çalışmayı sürdürdüğü dünyadaki ilk çift ekrana sahip olan 85 inç 8K Pro TV modeli 85U9E’yi geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkardı. 120Hz yenileme hızına sahip olan cihaz, izleyicilerine muhteşem bir görüntü deneyimi sunuyor.

85U9E, ultra yüksek yoğunluklu bölümlenmiş arka ışık kontrol teknolojisi ile donatılmasının yanında ayrıca çeşitlilik gösteren donanım ve yazılım optimizasyonları ile birlikte izleyicilere en iyi görüntü deneyimini sunmak amaçlı makine öğreniminden güç almakta.

Hisense 85EU9E, Görüntüleme Kalitesi ile Mükemmel Bir Deneyim Sunuyor

Hisense televizyonu, 120Hz ekran paneli içinse kullanıcılarına 8K MEMC dengeleme teknolojisi sunacak. Bu özellik ile birlikte televizyon yüksek kare hızına sahip olan sahneleri çok iyi görüntüleyebilecek ve bunun yanında ayrıca AAA seviyesindeki PC veya konsol oyunlarına mükemmel ötesi bir deneyim sunmuş olacak.

113 bağımsız kontrol çipi ile arka kısımdaki ışık bölümünü doğru şekilde yönetmek amacı ile donatılmış olan 85U9E, aynı zamanda çift çekirdekli yapay zeka sistemi ile birlikte çift çekirdekli görüntüleme motorunu da içerisinde barındırıyor.

Hisense 85U9E TV sizlere, görüntü kalitesi düşük eski filmleri bile etkileyici bir görsellikte izleme imkanı sunacak. Yapay zeka yeteneği ile sahneleri gerçek zamanlı bir şekilde tanımlayacak ve bu sayede görüntü kalitesini arttırmış olacak. Şirketin, yeni çıkardıkları bu cihaz 8K çözünürlük sunuyor. Televizyon sağladığı bu imkan ile iPhone 11 modelini renk doğruluğu bakımından geçiyor ve 8K TV segmentini yeniden tanımlıyor.

Maksimum parlaklık kapasitesi 4.096 nit olan Hisense 85U9E modelinin birincil ekranı 85 inç büyüklüğünde. Alt kısımda bulunan ikinci ekran ise 28 inç büyüklüğe sahip. Sesli komutları destekleyen küçük ekran, diğer akıllı ev aletleri ile senkronize edildiği zaman o aletlerden gelen bildirimleri bile sunabiliyor. Raflarda yerini alan televizyonun fiyatına gelecek olursak, 79,999 Yuan (11 bin dolar civarı) olarak açıklandı.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir