GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Honor Play 4 5G Modelinin Resmi Render Görüntüleri Paylaşıldı

Honor‘un Play serisinin ürün yöneticisi Wei Xiaolong, bugün yakın zamanda tanıtılması planlanan Honor Play 4 5G modelinin render görüntülerini resmi olarak paylaştı. Akıllı telefonun tasarım ayrıntıları ilk defa gözler önüne serilmiş oldu.

Yazı içine eklediğimiz görsellerden de görebileceğiniz gibi Honor Play 4 modeli dörtlü arka kamera kurulumuna sahiptir. Yan tarafta fiziksel parmak izi okuyucusunun yanı sıra şirket siyah, mavi ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunacaktır.

Akıllı telefon zaten TENAA sertifikasyon kurumu tarafından onaylanmıştı. Bu onay sürecinde elde edilen sertifika sonrasında ise cihazın tüm özellikleri ortaya çıkmıştı. TENAA’ya göre Honor Play 4, 16MP özçekim kamerasına sahip olacak.

Yine bu listeye göre cihaz 6.81 inç boyutunda, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde FullHD+ ekran ile birlikte gelecek. Bu ekranda ayrıca kameranın yer alacağı kamera kurulumu bulunacak.

Akıllı telefon gücünü 5G desteğine sahip MediaTek Dimensity 5G yonga setinden alacak. Bu yonga setine ek olarak 4GB, 6GB ve 6GB RAM seçenekleri sunulacak. Depolama alanı olarak ise 64GB, 128GB ve 256GB gibi seçenekler mevcut olacak.

Cihazın sahip olduğu dörtlü arka kamera kurulumu ise 64MP birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP bokeh lens ve 2MP makro kamera olarak sunulacaktır.

Honor Play 4 modeli 170 × 78,5 × 8,9 (mm) boyutunda olacak. 3.5mm kulaklık girişinin bulunacağı cihaz 213 gram ağırlığındadır. Akıllı telefonda 4.200mAh kapasiteli batarya yer alacak. Ayrıca Android 10 tabanlı Magic UI 3.1 arayüzü ile birlikte kutudan çıkacak.

“Honor Play 4 5G Modelinin Resmi Render Görüntüleri Paylaşıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir