ÖNERİLER

İstanbul Profesyonel Özel Electrolux Servisi

Son yılların beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin en popüler markası Electrolux olmaktadır. Bulaşık makinelerinden buzdolaplarına, çamaşır makinelerinden fırınlarına kadar tüm beyaz eşyalarda, kalitenin ve şık tasarımların öncü markası Electrolux ürünlerinizde bakım, onarım, tamirat ya da kurulum talepleriniz için bizleri tercih edebilirsiniz. İstanbul Electrolux Servis hizmetimizde, bulunduğunuz bölgeye profesyonel ekip arkadaşlarımız anında yönlendirilmekte ve de sorununuzun çözümü için öncelikle bir analiz yapılmaktadır.

Kaliteli ve profesyonel ekibimizle sunduğumuz tüm hizmetlerimizin amacı % 100 müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bu bakımdan öncelikle sunduğumuz analiz hizmetimizde de alanında son derece deneyimli personellerimiz görev almaktadır. Personellerimiz sorun ya da talep edilen durum hakkında gerekli değerlendirmeleri yaparak, ekipmanları ve de çözüm yollarını belirlemektedir.

Ardından tüm bunlar sonucunda sizlere hizmet bedeli sunulmakta, sizlerin onay vermesiyle de Electrolux Servis hizmetimiz başlatılmaktadır. Güvenirliğin çok önemli olması bilinciyle tüm özel servis hizmetlerimizi aşama aşama gerçekleştirmekte ve her aşamada da sizleri bilgilendirmekteyiz.

Beyaz eşyanızın durmuna göre tamirat ya da diğer işlemler için sunduğumuz hizmet ev ya da iş ortamınızda gerçekleştirilebilir; ancak var olan sorunun çözümü için daha kapsamlı bir çalışma gerekirse, beyaz eşyanızı kapınızdan teslim alarak atölyemize götürmekte, işlemleri atölyemizde gerçekleştirmekteyiz. Kaliteli ve güvenilir bir Electrolux Servis hizmetini çok uygun fiyatlarda almak için iletişim numaralarımız ya da internet adresimiz üzerinden bizlerle iletişime geçin.

WEB: https://www.electrolux-servis.co

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir