Samsung, yeni bir katlanabilir telefon daha çıkarıyor. Samsung Galaxy A fiyatı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar…

Samsung Galaxy A serisi altında yeni bir katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sürecek. Galaxy A modelinin fiyatıyla ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Güney Koreli teknoloji devi, katlanabilir telefon pazarının en iddialı ismi. Geçtiğimiz aylarda katlanabilir modelleri arasına Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ü eklemişti. Şirket, satışlardan memnun ancak, yüksek fiyatlar nedeniyle bu modellere herkes erişemiyor. Peki, Galaxy A’nın fiyatı nedir?

SAMSUNG GALAXY A FİYATI

Akıllı telefon pazarının liderlerinden Samsung, bu kez kullanıcılarının yüzünü güldürecek. Uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon geliyor. Şirketin bütçe telefonları da genellikle Galaxy A serisinde yer alıyor. Katlanabilir Samsung Galaxy A fiyatı yaklaşık 771 dolar civarında olacak. uygun fiyatlı cihazın özellikleri de Galaxy A serisi özelliklerine benzeyecek.

Güney Kore’de bu fiyattan satışa sunulacağı ve cihazın en erken 2024 yılında piyasaya sürüleceği de öğrenildi.

Katlanabilir telefonlar OLED ekranlar kullanılıyor. OLED paneller LCD’lere göre daha pahalı. Bu sebeple Samsung, ya fiyatların düşmesini bekleyecek ya da Galaxy A için yeni bir ekran üreticisi araştıracak.