Samsung Galaxy Watch 5 ve Pro modelinin görselleri internete düştü. İşte Samsung marka akıllı saatlerin tasarımı!

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin fiyatı, renk, boyut ve özellikleri daha önce pek çok defa sızdırılmıştı. Bugün de akıllı saatlerin görselleri internete düştü. İşte, resmi çizimler üzerinden çıkarılan Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro görüntüleri!

Yeni nesil Galaxy Watch cihazları “yüksek çözünürlüklü, 3D “döner tabla” olarak sızdırıldı. “Kalp” kod adlı Galaxy Watch 5’un geçen yıl piyasaya sürülen daha küçük Watch 4’e benzediği görüldü.

Watch 5 modelinin 40 mm ve 44 mm boyutlarında gelmesi bekleniyor. Pro modeline göre daha geniş bir renk paleti sunacak. Standart grafit rengi, gümüş ve soluk mavi safir renk seçenekleri olacak. Watch 5’in 40 mm’lik daha küçük modeli rose altın rengiyle de çıkış yapabilir.

Her iki model de Gorilla Glass DX yerine “Sapphire Crystal” kullanıyor ve LTE modellerinde satışa sunulacak. Diğer paylaşılan özellikler arasında GPS ve 5ATM su geçirmezlik özelliği bulunuyor. İki saat de, WearOS 3.5 tabanlı One UI Watch 4.5’i çalıştıracak.

Safir Galaxy Watch 5

Normal Watch 5 geçen yılki modelle aynı görünse de, Samsung’un şu anda “Dijital Çerçeve” dediği şey için Döner Çerçeveyi sunuyor. Bununla birlikte, çerçeve düz değil, içe doğru kavislidir. Bu işlev de parmak yerleşimine yardımcı olacaktır.

Kod adı “Project X” olan saat, Watch 4 Classic’in 46 mm (ve 44 mm) boyutuna kıyasla yalnızca 45 mm boyutunda siyah veya gri titanyum olarak sunulacak. Saat, farklı bir toka sistemi kullanıyor gibi görünüyor.

Gri Galaxy Watch 5 Pro