ÖNERİLER

Kombi Eşanjör Nedir? Arızalı Kombi Eşanjörü Nasıl Anlaşılır? Eşanjör Arızası Nasıl Giderilir?

Kombi sisteminin en temel bileşenlerinin başında eşanjör olarak isimlendirilen parça gelir. Kombi cihazları, doğalgaz, su ve elektrik tesisatından sağladığı kaynakları kullanarak, her ortamda en ekonomik şekilde hem ısınma hem de sıcak su ihtiyaçlarını karşılar. Bu nedenle de günümüzde son derece yaygın şekilde kullanılmaya başlanan kombi cihazları ile ilgili olarak arızalar çok daha yüksek oranda görülmeye başlanmıştır. Kombi kullanımında performans sorunlarına veya cihazın kullanılamamasına neden olabilecek boyutta problemler oluşturan kombi arızalarında profesyonel Sultanbeyli Arçelik  Servisi çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kombi Eşanjör Nedir?

Eşanjör olarak isimlendirilen teknik bileşen, günümüzde üretilen her kombide bulunur. Kombilerin temel sistem bileşenlerinden birisi olan eşanjör parçası, suyun ısıtılmasını sağlar. Bu nedenle de kombi sistemi mekanizmasının en önemli bileşeni konumunda bulunur. Günümüzde üretilen kombilerin bazılarında tek, bazılarında ise çift olarak eşanjör parçası bulunur. Tek eşanjör bulunan kombi modellerinde parça peteklere giden suyun yanı sıra musluğa giden suyun ısıtılmasını sağlar. Çift eşanjör bulunan kombi modellerinde ise ana eşanjör parçası peteklere giden suyu ısıtır. Plaka eşanjör olarak isimlendirilen ikinci eşanjör ise musluklara giden suyu ısıtır. Yani çift eşanjörlü kombi modellerinde peteklere ve musluğa giden suyun ısıtılması iki farklı eşanjör tarafından gerçekleştirilir. Bu eşanjör parçasının arızalanması durumunda ise çözümü Çekmeköy Ferroli Kombi Servisi profesyonel hizmetleri ile mümkün olur.

Kombi Eşanjörü Arızası Nasıl Giderilir?

Kombilerde hem sistem güvenliği hem de sistem performansının sağlanabilmesi için arızalanan bazı teknik bileşenlerde tamir uygulaması mümkün değildir. Bu tip parçalarda kaliteli ve uzun ömürlü bir çözüm sağlanabilmesi için Kartal Ferroli Kombi Servisi merkezimiz tarafından orijinal kombi yedek parçaları ile değişimleri gerçekleştirilir. Böylelikle kısa süre içerisinde aynı parçanın tekrar arızalanması, performans sorunlarına neden olması gibi olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalınmasının önüne geçilir. Bu doğrultuda servisimiz tarafından kombinizin tek eşanjörlü veya çift eşanjörlü olması fark etmeksizin arızalanmış olan tüm eşanjör bileşenleri doğrudan yenisiyle değiştirilerek, yüksek kalitede bir kombi onarımı sağlanır. Üstelik bu değişim işlemleri orijinal kombi yedek parçası ile gerçekleştirildiğinden 1 yıl süreyle garanti desteği de yine servisimiz tarafından sağlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir