ÖNERİLER

Özel Esenler Airfel Kombi Klima Servisi


1978 yılında Türkiye’de kurulup 2011 Daikin firması tarafından hisselerinin tamamı satın alınan Airfel ülkemizde en önemli kombi ve klima üreticileri arasında ilk sıralarda gelmektedir. Hendek Sakarya adresinde üretilen kombiler de kimi zaman istenmesek de öngörülemeyen arızalar ortaya çıkabilmektedir ki, bu da son derece doğaldır zira elektronik cihazlar oldukça hassas olan cihazlardır ve tam da böylesi durumlarda Airfel Servis çağrılması kaçınılmaz bir hale gelmektedir.

İstanbul’da hem Avrupa, hem de Anadolu yakasında Airfel kombisinde arıza oluşanlar böylesi bir sorunla karşılaştıkları an hiç vakit kaybetmeden 444 78 56 numaralı telefon numarasını arayarak özel servis hizmeti alabilirler. Airfel kombilerin tüm modellerinde eğitim almış, uzman teknik personeller ile çalışan firma tamamen profesyonel, mutlak müşteri memnuniyeti ile çalışan kurumsal bir firmadır.

Kombideki arıza bildirilince bildirilen arızaya göre gerekli hazırlıkları yapan teknik servis personeli kendisine verilen adrese doğru yola çıkar ve kombideki sorunu hızlı bir biçimde çözer. Mekanik veya elektrik aksamdan kaynaklanan problemlerde gerekir ise müşteriye bilgisini vererek parça değişimini yapar.

Parça değişiminden sonra tekrar cihazı test eder ve çalıştırır ve müşteri onayı alarak çalışır bir halde ürünü müşteriye teslim eder. Tüm ürünler için yapılan işe ait, 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi Airfel Servis Esenler tarafından verilmektedir. Hizmet bedeli, parça değişimi hariç İstanbul’un her semti için aynı olup, mesafelere göre değişmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir