OTO HABER

Maserati’nin İlk Hibrit Modelinin Türkiye’ye Geleceği Tarih Açıklandı

Maserati, ilk hibrit modeli için oldukça heyecanlı ve istekli bir durumda. İtalyan otomobil devi, marka tarihinin ilk hibrit modelinin Türkiye’de satışa sunulması için önemli bir adım attı. Maserati’nin ilk hibrit otomobilinin Türkiye’de hangi tarihte satışa sunulacağı resmi olarak açıklandı.

Maserati’yi Türkiye’de temsil eden Fer-Mas tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, hibrit otomobil Maserati Ghibli’nin Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulacağı söylendi. Lüks otomobilleri ile oldukça etkileyici tasarımlar sunan İtalyan marka Maserati, hibrit Ghibli modelini birçok ülkede hayata geçirmek için hazırlıklarına devam ediyor.

İtalyan şirket, şu ana kadar 100 bin adetten fazla Ghibli modeli ürettiğini belirtti. Bu otomobiller şirketin Giovanni Agnelli fabrikasında üretildi ve marka tarihinin ilk hibrit motorlu modeli olduğunun altı çizildi. Maserati’nin Türkiye’deki tek temsilcisi olan Fer-Mas ise marka tarihi açısından önemli bir yere sahip olan bu modelin Türkiye’de Ekim ayında satılacağını belirtti.

Maserati markasını bünyesinde bulunduran FCA otomobil markaları grubu tarafından yapılan açıklama göre, grup 2021 yılına kadar 12 adet yeni elektrikli model tanıtmayı hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda ayrıca Maserati’nin bir SUV modeli üzerinde çalıştığı da belirtiliyor. Ayrıca bu modelin de hibrit olacağının altı çiziliyor. Şirket, GranTurismo ve GranCabrio modelleri için de 800 milyon avroluk bir yatırım yapmış durumda.

“Maserati’nin İlk Hibrit Modelinin Türkiye’ye Geleceği Tarih Açıklandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir