TEKNOLOJİ

Motorola Moto G100 Modelinin Render Görüntüsü Ortaya Çıktı

Motorola, yakında Moto G100 isimli akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır. Söz konusu model gücünü Snapdragon 800 serisi işlemciden alan ilk Moto G serisi cihaz olacak. Bununla birlikte cihazın lansmanı yaklaşırken Motorola Moto G100 modelinin render görüntüsü ortaya çıktı.

Yaklaşan Moto G100 modeli, daha önceden piyasaya sürülen Motorola Edge S’in küresel versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Ancak Motorola, iki modeli ayırt etmek için farklı renk seçenekleri sunmayı tercih etmeyecek. Bunun yerine daha gölgeli bir renk düzeni göreceğiz. Bu renk farkını aşağıdaki görselden de görebilirsiniz.

Moto G100 modeli, ekranının sol üst bölümünde iki adet kamera deliğine sahip olacak. Ayrıca bu ekran 6,7 inç boyutunda, Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz LCD ekran olarak sunulacaktır. Arka bölümde ise 64MP dörtlü kamera kurulumu mevcut olacaktır. Bununla birlikte akıllı telefonun yan tarafındaki güç butonuna entegre edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olacağını da belirtelim.

Motorola’nın Moto G100 modeli, 12GB’a kadar RAM ve 256GB depolama alanına sahip olacak. Bununla birlikte şirket, cihazın Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacağını doğruladı. Aynı zamanda akıllı telefonda 3,5mm kulaklık girişinin olacağını da öğrendik. Yaklaşan akıllı telefon, kutusundan Android 11 tabanlı My UX arayüzü ile birlikte çıkacak.

“Motorola Moto G100 Modelinin Render Görüntüsü Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir