TEKNOLOJİ

HTC Wildfire E3 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

HTC, giriş seviyesi özelliklere ve uygun bir fiyat etiketine sahip olan yeni akıllı telefon modelini tanıttı. HTC Wildfire E3 ismiyle karşımıza çıkan model, gücünü MediaTek’in Helio P22 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonda 4.000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Aynı zamanda akıllı telefonda 13MP dörtlü arka kamera kurulumu bulunmaktadır.

HTC Wildfire E3 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan HTC Wildfire E3 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon, su damlası çentiğine sahip bir ekran tasarımı ile birlikte karşımıza çıkıyor. Bu ekranın üst ve yan çerçeveleri ince bir görünüme sahiptir. Ancak ekranın alt çerçevesi diğerlerine göre daha kalın bir görünüm ile karşımıza çıkmaktadır. Bununla birlikte cihazın arka bölümüne baktığımız zaman sol üstteki dikey kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Ayrıca bu modül içerisinde LED flaş ve dörtlü kamera kurulumu bulunuyor.

Cihazın yine arka bölümünde bir fiziksel parmak izi okuyucu yer almaktadır. Buna ek olarak bağlantı noktası olarak USB Type-C portuna sahip olan akıllı telefonda 3,5mm kulaklık girişi de bulunmaktadır. Aynı zamanda HTC, yeni akıllı telefon modelini siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile birlikte satışa sunmaktadır.

Ekran Özellikleri

HTC Wildfire E3 modeli, 6,51 inç boyutunda ve 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde bir IPS ekran ile birlikte gelmektedir. HD+ çözünürlüğündeki bu ekranının üst bölümünde küçük bir çentik yer alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonun yüzde 88 seviyesinde ekran/gövde oranına sahip olduğunu belirtelim.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranında bir kamera deliği yer aldığını belirtmiştik. Bununla birlikte bu kamera deliği içerisinde 13MP, f/2.0 diyafram açıklığına sahip bir özçekim kamerası yer almaktadır. Ayrıca farklı çekim modlarını destekleyen bu ön kamera ile birlikte yüksek çözünürlüklü videolar çekebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise dikey olarak konumlandırılmış bir kamera modülü bulunuyor. Bu modülde dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş yer alıyor. Bu doğrultuda bu dörtlü kurulum 13MP geniş açılı ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik algılayıcı kamera şeklinde sunulmaktadır.

Batarya Özellikleri

HTC Wildfire E3 modeli, 4.000mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte karşımıza çıkmaktadır. Ne yazık ki bu bataryaya ek olarak bir hızlı şarj desteği sunulmuyor. Cihazda 10W şarj özelliği bulunuyor. Bununla birlikte akıllı telefonu alt kısımda yer alan USB Type-C portu üzerinden şarj edebiliyorsunuz.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü MediaTek’in Helio P22 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonda 4GB RAM yer alıyor. Aynı zamanda 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanı seçeneği sunulmaktadır. Bu depolama alanını harici hafıza kartı desteği sayesinde artırabiliyorsunuz. Ayrıca akıllı telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemi ön yüklü olarak çıkıyor.

İşte HTC Wildfire E3 Özellikleri:

  • Ekran: 6,51 inç, 720 x 1560p, IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 64GB / 128GB
  • Ön Kamera: 13MP
  • Arka Kamera: 13MP geniş açılı, 8MP ultra geniş açılı, 2MP makro, 2MP derinlik algılayıcı sensör
  • Batarya: 4.000mAh, 10W kablolu şarj
  • Boyutlar: 165,7 x 76,57 x 9,0 mm
  • Ağırlık: 186 gram
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Renkler: Siyah, Mavi

İşte HTC Wildfire E3 Fiyatı:

  • 4GB RAM + 128GB dahili depolama: €150

Kaynak

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir