OnePlus Ace Pro (10T) ekran özellikleri lansmandan önce açıklandı. Bugün de fiyatı, renkleri ve tüm teknik özellikleri ortaya çıktı.

OnePlus, 3 Ağustos’ta OnePlus 10T olarak adlandırılan küresel pazarda yeni bir amiral gemisi seviyesi cihazı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihaz ayrıca OnePlus Ace Pro adıyla aynı gün Çin’de piyasaya sürülecek.

Lansman öncesinde şirket, OnePlus Ace Pro’nun bazı özelliklerini zaten paylaştı. Bunlar arasında endüstride bir ilk olan sekiz kanallı buhar odası, 150W hızlı şarj ve 16GB RAM+ 256GB depolama seçeneği yer alıyor. Bugün de marka, Ace Pro’nun ekran özelliklerini açıkladı, o halde gelin detaylara bir göz atalım.

ONEPLUS ACE PRO (10T) GELİYOR!

Resmi teaser, akıllı telefonun 6.7 inç AMOLED ekranla geleceğini ortaya koyuyor. Ekran 120Hz yenileme hızına ve 720Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip olacak. HDR10+ desteğine sahip olacak ve ayrıca 1,07 milyar renk üretebilecek. Son olarak, teaser telefonun sadece 1.48 mm kalınlığında süper ince çerçevelerle geleceğini belirtiyor. Teaser, cihazın çözünürlüğünü ortaya koymuyor ancak şimdiye kadarki sızıntılar, 20:9 en boy oranına sahip Full HD+ çözünürlüklü bir panel olacağını öne sürdü.

Cihazla ilgili diğer ayrıntılara gelince, 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile eşleşecek olan en yeni Snapdragon 8+ Gen 1 amiral gemisi yonga seti ile donatılacak.

Kamera kurulumunun OIS destekli 50 megapiksel Sony IMX766 birincil sensör, 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 2 megapiksel makro kamera içerdiği söyleniyor. Selfie’ler için 16 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Son olarak, akıllı telefon 150W hızlı şarj desteğine sahip 4.800mAh pil ile gelecek ve kutudan Android 12 tabanlı Color0S 12.1 ile çıkacak (küresel pazarda OxygenOS).

Cihazın işlemcisi, %10 daha yüksek CPU ve GPU performansı, 4 kat daha hızlı AI performansı ve %30 daha iyi güç verimliliği sağlamayı vaat ediyor.

Hız konusunda, OnePlus 10T, daha sorunsuz ve daha hızlı bir çoklu görev deneyimi sağlamak için büyük bir 16GB LPDDR5 RAM ve 256GB hızlı UFS 3.1 dahili depolamaya sahip olacak. Ekran, ön tarafta selfie kamerayı barındıran ortalanmış bir delik oyuğuna sahip 6,7 inç 120Hz yenileme hızına sahip E4 AMOLED ekran olduğu için OnePlus 10T’nin sağladığı hıza da ayak uydurabilir.

Cihaz, bir ekran parmak izi sensörüne sahip olacak. SuperVOOC şarj desteği, telefonun pilini sadece 10 dakikada şarj etmeyi vaat ediyor.

OnePlus 10T’nin 2 renk seçeneğiyle geldiği resmi olarak duyuruldu: Mat Siyah ve Parlak Yeşil.

OnePlus 10T’nin OnePlus 10 Pro’dan daha düşük bir başlangıç ​​fiyatıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor, bu da 749 ABD Doları / 659 Sterlin / 749 Avrodan başlayabileceği anlamına geliyor.