GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

POCO F2 Serisinin Tanıtımları Başladı ve Özellikleri Sızdırılmış Olabilir

Geçen hafta, bir Portekiz teknoloji portalı POCO F2 Pro’nun beklenen fiyatlandırmasını ve özelliklerini açıkladı. Pro modelin varlığı, seride iki cihaz olabileceğini düşündürmektedir. Amiral gemisi modeli POCO F2 Pro olarak adlandırılabilir. Şirket henüz POCO F2 ve POCO F2 Pro akıllı telefonlarının varlığını doğrulamıyor. Ancak, F2 serisinin gelişi, şirket serinin tanıtımını başlattığı için çok uzak olmayabilir.

POCO’nun küresel Twitter hesabı Mart 2019’dan beri hareketsizdi. Bu ayın ilk gününden itibaren küresel hesap #WakeUpPOCO ile birkaç yeni tweet ile tekrar aktif hale geldi. Görünüşe göre POCO yakında yeni bir telefon başlatabilir. Bir tiper yakın zamanda POCO F2’nin Mayıs ayında piyasaya çıkacağını düşünmüştü. Bu nedenle, POCO F2’nin küresel lansmanı çok uzak olmayabilir.

Portekiz sitesi, yaklaşmakta olan Pro modelinin Redmi K30 Pro’nun yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceğini açıklamıştı. Diğer bazı sızıntılar bile aynı şeyi iddia etti. POCO F2’nin 6 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB depolama sürümlerinin Avrupa pazarında 649 euro ve 749 euro olarak fiyatlandırıldığı tahmin ediliyor.

Pro modeli, 20 megapiksel pop-up ön kameralı 6.67 inç çentiksiz IPS LCD ekrana sahip olabilir. Arka kısmında Sony IMX686 64 megapiksel atıcı, 13 megapiksel ultra geniş sensör, 5 megapiksel telefoto sensör ve 2 megapiksel derinlik destek merceği bulunabilir.

Pro modelinin Snapdragon 865 mobil platformunu kullanacağı ve 33W hızlı şarj ile 4.700mAh bataryası olacağı söyleniyor.

Tabiî ki bütün bu söylenen özelliklerin birer sızıntı olduğunu unutmayalım.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir