TEKNOLOJİ

POCO M2 Pro Modeli Geekbench Veritabanında Ortaya Çıktı

POCO’nun Hindistan ekibi, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile POCO M2 Pro modelini 7 Temmuz tarihinde Hindistan’da tanıtacaklarını resmen açıkladı. Birkaç gün sonra tüm özellikleri ile birlikte karşımıza çıkacak olan POCO M2 Pro modeli, şimdi ise Geekbench veritabanında ortaya çıktı.

Geekbench veritabanındaki listeye şu anda direkt olarak ulaşılamasa da bir Twitter kullanıcısı tarafından bu listenin ekran görüntüsü paylaşılmış durumda. Listede yer alan model, Xiaomi POCO M2 Pro olarak listelenmiştir. Yine listeye göre cihaz Qualcomm’un Snapdragon yonga setinden gücünü alacak ve 6GB RAM ile karşımıza çıkacak. Akıllı telefon kutusundan Android 10 işletim sistemi ön yüklü olarak çıkacaktır.

POCO’nun yakın zamanda tanıtacağı POCO M2 Pro’nun yeni bir M serisinin ilk ve lider cihazı olması bekleniyor. Akıllı telefon daha öncesinde Hindistan’daki BIS sertifikasını elde etmişti. Aynı zamanda Bluetooth ve WiFi sertifikasyon süreçlerinden geçerek bu sertifikaları da almıştı.

POCO’nun yeni modelinin biraz daha gelişmiş özelliklere sahip Redmi K30 Pro modelinin yeniden markalanmış bir versiyonu olduğu söylenmektedir. Ancak sertifikasyon sitelerinde cihazın M2003J6CI model numarası ile listelenmiş olması akıllara Xiaomi’nin Redmi Note 9 Pro modelinin Avrupa varyantını akıllara getirmektedir.

POCO Hindistan ekibi tarafından paylaşılan lansman önceki tanıtım videosunda, cihazın arka bölümünün açıkça Redmi Note 9 Pro Avrupa sürümüne benzediğini belirtmek gerekiyor. Bu nedenle aslında Redmi K30 Pro’dan ziyade POCO’nun yeni modelinin Redmi Note 9 Pro Avrupa varyantının yeniden markalanmış bir modeli olma olasılığı yüksek.

Telefonun yükseltilmiş bir Redmi K30 Pro olduğu söyleniyor, ancak sertifikasyon sitelerinden cihazın M2003J6CI model numarası Redmi Note 9 serisine benziyor. Lansman teaser videosunda ortaya çıkan tasarım, Redmi note 9 Pro Avrupa varyantı ile biraz benzerlik taşıyor. Her neyse, M2 Pro olarak piyasaya sürülen bir markalı modeli göreceğiz.

“POCO M2 Pro Modeli Geekbench Veritabanında Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir