Samsung Galaxy Flip 4’ün resmi fotoğrafı piyasaya çıkmadan önce ortaya çıktı! İşte telefonun ilk gerçek görseli ve tasarımına dair ipuçları!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Ağustos ayında Galaxy Watch 5 ve Galaxy Buds 2 Pro’nun yanı sıra Samsung Galaxy Flip 4 ve Galaxy Fold 4 olarak adlandırılan yeni nesil katlanabilir akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Önümüzdeki ay Galaxy Unpacked etkinliğine ev sahipliği yapacak olan şirketin katlanabilir cihazına ait ilk görsel bugün paylaşıldı!

91mobiles tarafından sızdırılan görselde cihazın görünümü ve tasarımı yandan sergilendi. Galaxy Z Flip 4’ün ilk resmi görüntüleri şöyle;

Görüntülere baktığımızda Galaxy Z Flip 4’ün büyük bir tasarım değişikliğiyle gelmediğini görebiliriz. Bununla birlikte, mevcut nesil Samsung Galaxy Z Flip 3’e kıyasla daha büyük düğmelere, daha belirgin bir kamera çıkıntısına ve genel olarak daha kalın bir gövdeye sahip görünüyor.

Daha kalın düğmeler, stilistik bir seçim olabilir, ancak daha kalın tasarım, muhtemelen pil kapasitesindeki iyileştirme söylentilerinden kaynaklanmaktadır. Şimdi akıllı telefon hakkında bildiklerimize bir göz atalım.

Samsung Galaxy Z Flip 4 özellikleri (söylentiler)

Şu ana kadar çıkan söylentilere göre Galaxy Z Flip 4, 120 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç Full HD+ sAMOLED ekranla piyasaya çıkacak. Ayrıca, 2.1 inçlik bir sAMOLED panele sahip dış tarafında ikincil bir ekrana sahip olacak.

Kaputun altında, cihaz, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti tarafından desteklenecek. Pil ünitesinin 3.700 mAh kapasiteli olduğu ve 25W hızlı şarj desteği sunacağı söyleniyor.

Fotoğraf için, akıllı telefonun arkasında 12 megapiksel birincil kamera ve 12 megapiksel ultra geniş kameradan oluşan çift kamera kurulumu yer alacak. Ön tarafta, selfie’ler ve görüntülü aramalar için muhtemelen 10 megapiksel bir sensör yer alacak.